12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mještani koji žive pored magistrale Berane - Bijelo Polje: Ovuda se ne vozi, nego leti

Društvo

Comments 6

Mještani koji žive pored magistrale Berane - Bijelo Polje: Ovuda se ne vozi, nego leti

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Imaju i apel za nadležne!

Stanovnike koji žive pored magistralnog puta Bijelo Polje- Berane, tačnije, kod mjesta gdje se danas dogodila stravična nesreća u kojoj je poginuo motociklista, ovaj događaj veoma je uznemirio.

Osim toga, ponukao ih je da se nadležnim javno obrate preko medija kako bi problemu koji, kako kažu, imaju godinama, stali na put.

Naime, kako su nam kazali, na putu od Bijelog Polja do Berana, postoji oko 2km ''ravnice'', kojom se vozi i preko 150km/h.

U udesu na putu Berane - Bijelo Polje stradao motociklista iz Srbije

''Neki su ovo mjesto nazvali i ''rožajska pista'', jer se ludački vozi, svake godine bude bar jedan udes ovdje sa fatalnim posljedicama''- kazao nam je jedan od mještana.

''Ovome se zaista mora stati na kraj, patrola ima između Bijelog Polja i Berana, ali ne na pravim mjestima, njihova mjesta se znaju, zna se gdje su stalno i tuda se pazi, a onda na drugim dionicama imamo ovakve scene kao danas. Mislimo da bi jedna patrola na ovoj dionici koja je dužine oko 2km zasigurno smanjila broj udesa koji su ovdje sve češći. Ovdje su udesi česti jer je isključenje na lokalni put sa magistralnog, a na magistralnom se ne vozi, nego leti''- kazao nam je on.

U saobraćajnoj nesreći danas je podsjetimo stradao motociklista. Kako pišu pojedini mediji do nesreće je došlo kada je golf bjelopoljskih tablica sa magistralnog puta krenuo da skreće na seoski put, a u tom momentu iz suprotnog pravca naišli su motociklisti. Za prvoga od njih nije bilo spasa i stradao je na licu mjesta.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Misko

KAMEREEE... Ovde kod nas u ofenbach parkira policija civilni kombi pored puta kameru kroz zadnje staklo i snima,nikad ne znas da je to policija samo ti na tablice stigne kazna pa ti leti i zimi..

Nasko

Par kamera i video nadzor sve to rešava. Iz džepa reakcija na mozak

Miro

Rožajska pista, vrh. Pa oni ne voze oni lete.