Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo počinjeno prije 11 godina u Holandiji

Društvo

Comments 0

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo počinjeno prije 11 godina u Holandiji

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Službenici Uprave policije su na graničnom prelazu Dračenovac, prilikom pokušaja ulaska u našu zemlju uhapsili A.M. (37), državljanina Srbije, kojeg potražuju po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Hag zbog sumnje da je u Holandiji počinio krivično djelo ubistvo, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. 

 "Međunarodna Interpolova potjernica izdata je za A.M. radi obezbjeđirnjanjegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi u Holandiji zbog osnovane sumnje da je prije više od 11 godina, 20.06.2008. godine, u gradu Breda lišio života oštećeno lice na način što mu je zadao više uboda nožem", saopšteno je iz policije. 

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju je za A.M. donio rješenje o određivanju ekstradicionog pritvora.

Slijedi komunikacija nadležnih organa Crne Gore i Holandije radi izručenja A.M ovoj državi.

"Crnogorska policiija je, na osnovu inostranih međunarodnih potjernica, u prvoj polovini 2019. godine na našoj teritoriji lišila slobode 29 lica koje međunarodno potražuju druge države. Policije inostranih zemalja su, postupajući po međunarodnim potjernicama koje je izdao NCB Interpol Podgorica, u prvoj polovini ove godine u inostranstvu lišili slobode 20 lica koje međunarodno potražuje crnogorska policija", zaključeno je u saopštenju policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR