Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hipotekarna banka donirala vrijedan medicinski aparat bolnici u Risnu

| Postavio/la: Jelena Grbović

Hipotekarna banka donirala vrijedan medicinski aparat bolnici u Risnu

Specijalna bolnica „Vaso Ćuković“ Risan dobila je od Hipotekarne Banke veoma vrijedan medicinski aparat – defibrilator, koji je od velikog značaja za poboljšanje uslova liječenja u ovoj specijalizovanoj zdravstvenoj ustanovi od šireg društvenog interesa, navedeno je u saopštenju. 

Direktorica marketinga u Hipotekarnoj banci Ana Ristić  je, kako su naveli, uručila Specijalnoj bolnici za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju „Vaso Ćuković“ Risan aparat Defibrilator čija je vrijednost 4.000 eura.

"Ova donacija potvrdjuje kontinuirano nastojanje Hipotekarne banke da dugoročno poboljša uslove liječenja u medicinskim ustanovama širom Crne Gore. Ipak, ova donacija je posebna, jer je posvećena jednom mladom, izgubljenom životu, našoj koleginici Danijeli Golović. Mišljenja smo da na ovaj način najbolje čuvamo uspomenu na našu koleginicu.Ovim činom Hipotekarna banka je još jednom pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja ima razumjevanja, volje i želje da podrži zdravstveni sistem i zajednicu u kojoj posluje", navedeno je u saopštenju. 

Prilikom uručenja donacije, u obraćanju donatorima, medijima i prisutnima direktor bolnice dr Vlado Popović je ukazao na izuzetno veliki značaj ovakvog vida pomoći.

„ Želim da zahvalim Hipotekarnoj banci na značajnoj donaciji i iskažem saosjećanje i žaljenje za Vašom koleginicom Danijelom. Ono što posebno raduje je izražena želja građana, privrednika, preduzetnika za pomoć ovoj bolnici. Potrebe zajednice najizraženije su upravo u ustanovama u kojima se ljudi liječe, pa se nadamo da će i ostali subjekti u društvu slijediti primjer Hipotekarne banke. Kroz ovakve vidove donacija modernizuje se i osavremenjava zdravstveni sistem i podiže i unaprjeđuje zdravstvena zaštita građana. Kao ustanova sa dugogodišnjom uspješnom tradicijom prepoznata je i priznata kao vodeća ustanova u regionu za djelatnost kojom se bavi (ortopedija, neurohirurgija, neurologija) što daje dodatni značaj donaciji koju smo primili“, kazao je Popović. 

Ostavi komentar

0/300