10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mesar u Tivtu mušteriji spasio život

Izvor: Foto: Radio Tivat

Društvo

Comments 0

Mesar u Tivtu mušteriji spasio život

Izvor: Radio Tivat/Rtcg

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Nikad ne znaš kada ćeš nekome spasiti život. To se upravo desilo Tivćaninu Nenadu Adamoviću kojeg svaka domaćica dobro zna jer radi kao mesar u lokalnom marketu. Sasvim običan radni dan pretvorio se akciju spašavanja života.

Kako prenosi Radio Tivat, stalna mušterija, po navici, svratila je da kupi meso. Međutim na putu do radnje ženu je ujela osa, ali ne obraćajući pažnju nastavila je dalje jer nije ni znala da je alergična. Započevši trgovinu žena je počela da se guši. Nastala je panika.

Ne bježeći od problema, Nenad je priskočio u pomoć svojoj musteriji. Vješto je obavio zahvat vađenja jezika, zatim odradio masažu srca dok Hitna pomoć nije stigla. Na svu sreću sve se završilo dobro. Nenad kaze da je nakon dva dana, kad se oporavila, njegova draga mušterija došla da mu zahvali što joj je spasio život. Na pitanje kako se osjećao u tom momentu, Nenad kaže:

"Ma kakav bre osjećaj, u tom trenutku ga nisam ni imao. Bilo je samo da se žena spasi. Drago mi je što sam se zatekao to jutro u smjeni i da sam mogao da učinim dobro djelo".

Situacija u kojoj se može naći svako od nas. Bilo kada. Bilo gdje. A da li smo spremni da odgovorimo zadataku? Budi kao Nenad.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR