Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Parking ispred Delte biće besplatan nedjeljom

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Dnnevne novine/RTCG

Parking ispred Delte biće besplatan nedjeljom

Tržni centar Delta siti neće naplaćivati parking neradnom nedjeljom, počev od 20. oktobra, potvrdili su Dnevnim novinama u tom šoping molu.

Oni su posjetioce obavijestili da će tržni centar, usljed početka primjene nove zakonske odredbe, raditi po ustaljenom radnom vremenu, ali će biti zatvoreni butici.

“Objekti koji će raditi nedjeljom su bioskop, ugostiteljski objekti, mobilni operatori, igraonica, cvjećara, banke, hemijska čistiona, kozmetički salon, apoteka, pojedini štandovi, kao i ostale djelatnosti uslužnog karaktera. Tokom primjene ovog zakona, parking će nedjeljom biti besplatan”, navodi se u obavještenju, koje je već istaknuto na ulaznim vratima Delte.

Naplata parkiranja počela je u avgustu i bila je nužna, kako su ranije kazali u Delti, zbog velikog broja automobila i zbog širenja naselja oko šoping-mola.

“Naplata parkinga je poslovna odluka kojom želimo da obezbijedimo dovoljno prostora za parkiranje posjetiocima iz Podgorice, cijele Crne Gore, ali i regiona. Dobro je poznato da u danima vikenda imamo veliki broj autobusa, što sa Primorja, što iz susjedne Albanije. Naselja oko šoping mola se šire velikom brzinom, a građani automobile ostavljaju danima, pa i mjesecima. To onemogućava posjetioce da nađu mjesto i obave kupovinu”, kazali su ranije u Delti.

Podsjetimo, prvih pola sata parkiranja za posjetioce je besplatno, dok cijena po započetom satu iznosi 40 centi.

Zaposleni parking ispred šoping mola plaćaju 30 eura na mjesečnom nivou.

Ostavi komentar

0/300