Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

GRAWE osiguranje proslavilo 15 godina poslovanja u Crnoj Gori

| Postavio/la: Jelena Grbović

GRAWE osiguranje proslavilo 15 godina poslovanja u Crnoj Gori

GRAWE osiguranje je izvanrednim poslovnim rezultatom dokazalo još jednom da je stabilan i pouzdan partner na tržištu osiguranja, kazala je izvršna direktorica GRAWE osiguranja Maja Pavličić na proslavi upriličenoj povodom 15 godina poslovanja u Crnoj Gori.

"GRAWE osiguranje svih ovih 15 godina uživa povjerenje svojih klijenata i poslovnih partnera i nastojaće da to povjerenje opravda i u narednom periodu sa još većim poslovnim ambicijama. Stabilnost poslovanja pokazuje i podatak da je GRAWE lider na tržištu životnog osiguranja Crne Gore od osnivanja i sa ponosom dočekujemo naš jubilej 15 godina poslovanja u Crnoj Gori “, izjavila je Pavličić.

Predsjednik odbora direktora GRAWE Podgorica Marko Mikić je kazao da su vjerovali da GRAWE može opstati u mladoj državi, te da građanima Crne Gore treba ono što donose a to je, kako je kazao, dugoročnost i sigurnost.

Zahvaljujući GRAWE osiguranju i svim kompanijama koje posluju na našem tržištu, tržište osiguranje u Crnoj Gori je najkvalitetnije i najsigurnije tržište u regionu, naveo je predstavnik Agencije za nadzor osiguranja Uroš Andrijašević.

Ostavi komentar

0/300