8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Direktorat za vanredne situacije pripravan: Narednih dana novi kišni talas

Društvo

Comments 0

Direktorat za vanredne situacije pripravan: Narednih dana novi kišni talas

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Imajući u vidu da se narednih dana očekuje novi kišni talas sa umjerenim do obilnim količinama padavina, Direktorat za vanredne situacije MUP-a apeluje na građane da preduzmu neophodne mjere i radnje, kako bi se umanjio rizik od eventualnih poplava i spriječile veće posljedice.

Kako je navedeno u saopštenju, Direktorat za vanredne situacije MUP-a i ostali subjekti u sistemu zaštite i spašavanja su i dalje u pripravnosti i prate razvoj situacije na terenu i spremni su da svim raspoloživim ljudskim i materijalno-tehničkim kapacitetima odgovore na eventualnu novu situaciju.

"Danas je vodostaj rijeka u opadanju, dok je nivo Skadarskog jezera u blagom porastu, ali za sada bez većih opasnosti za materijalna dobra i objekte na tom području. 

Od nadležnih institucija iz Republike Albanije dobili smo informaciju da za sada nema ispuštanja voda iz hidroelektrana na rijeci Drim.

Predstavnici CEDIS-a su osposobili elektro-distributivnu mrežu, tako da je područje Broćanca u opštini Nikšić danas sa urednim napajanjem električnom energijom", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR