10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tivat: Četvrto zasjedanje Dječijeg parlamenta, kros i koncert

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Tivat: Četvrto zasjedanje Dječijeg parlamenta, kros i koncert

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Da li ste voljeli matematiku, koji učitelj Vam je bio najdraži, da li ste voljeli da čitate i koja knjiga Vam je bila najdraža, kakav je bio vaš prvi dan škole, neka su od pitanja koja će biti postavljena lokalnoj upravi na IV zasjedanju Dječijeg parlamenta koje će biti održano u petak, 15. novembra u 10 časova u multimedijalnoj Sali Opštine Tivat.

Sjednicu će otvoriti predsjednik Skupštine Opštine Tivat Ivan Novosel a potom će mjesto ustupiti Predsjedništvu Dječijeg parlamenta, na čelu sa Ivanom Vojnićem, učenikom drugog razreda OŠ “Drago Milović” koji će predsjedavati sjednicom dječije skupštine, saopšteno je iz Opštine Tivat.

Zasijedanje organizuje Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, povodom 21. novembra, Dana opštine Tivat i 20. novembra, Dana usvajanja UN Konvencije o pravima djeteta.

U radu parlamenta  će učestvovati djeca iz OŠ “Drago Milović” iz Tivta i područnih škola u Gradiošnici i Donjoj Lastvi, OŠ “Branko Brinić”, Muzičke škole Tivat, internacionalne škole Knightsbridge i predškolske ustanove “Bambi”.

Na pitanja djece iz tivatskih vaspitno-obrazovnih institucija odgovaraće Novosel, predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac, opštinski sekretari, predstavnici  opštinskih ustanova, institucija i organizacija. Među pitanjima na koje tivatski mališani žele odgovor najviše je od drugarstvu, periodu školovanja, ali i o razvoju grada.

U okviru manifestacije „Novembarski dani“ sjutra će u Radovićima biti održan kros učenika OŠ „Branko Brinić“ u uvali Trašte, kao i koncert Duvačkog ansambla Crnogorskog simfonijskog orkestra koji će biti priređen na Maloj sceni Centra za kulturu.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR