13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predstavljen novogodišnji program i ponuda ski centara

Društvo

Comments 0

Predstavljen novogodišnji program i ponuda ski centara

Izvor: Mina bussines

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Nacionalna turistička organizacije (NTO) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma predstavili su u Beogradu programe dočeka Nove godine u Crnoj Gori i ponudu za zimsku sezonu.

"Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog, hotelske grupe Montenegro Stars, Budvanska rivijera i Falkensteiner Hotel Montenegro, predstavili su višednevne zabavne programe i koncerte nekih od regionalno najpoznatiji izvođača, koji će biti organizovani na gradskim trgovima i u hotelima širom zemlje tokom novogodišnjih praznika", saopšteno je iz NTO-a.

Iz NTO-a su kazali da su konferenciji za novinare prisustvovali mnogi od popularnih izvođača koji su pozvali građane Srbije da njihov izbor praznične destinacije bude upravo Crna Gora.

Direktor Skijališta Crne Gore, Miloš Popović, predstavio je aktuelnu ponudu za ovu sezonu i bogat zabavni program, u kojem će učestvovati poznata imena iz regiona - Indira Forza, Jelena Rozga, Dzenan Lončarević i Lexington band.

Promocija u Beogradu nastavlja se danas i sjutra cjelodnevnim događajima u dva beogradska tržna centra, koji pružaju priliku građanima Beograda i Srbije da se upoznaju sa novogodišnjim programom i ponudom crnogorskih ski centara.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR