Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bečić: Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Bečić: Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore

Pljevlja treba da se prepoznaju po mladosti, fabrikama, bogatim selima i uspješnim privrednicima, a ne po uništenoj životnoj sredini, nezaposlenosti i migracijama. Pljevlja zaslužuju poziciju industrijskog centra Crne Gore i motora razvoja države, u koji se vraća, a ne iz koga se odlazi, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić čestitajući dan Opštine Pljevlja.

"Antifašističko opredjeljenje Pljevalja oduvijek je vidljivo, na svakom koraku, u međusobnom poštovanju i uvažavanju ljudi različitih nacija i konfesija koji u Pljevljima žive u skladu sa najboljim tradicijama najsjevernije opštine u Crnoj Gori.

Pljevlja su mjesto susreta i takva treba da ostanu, uz podrazumijevajuću obnovu životnog standarda Pljevljakinja i Pljevljaka, kao i unaprjeđenje životne sredine koje aktuelna nomenklatura vlasti u Pljevljima neprestano odlaže, na štetu građana i ogromnih prirodnih resursa koja Pljevlja posjeduju", navodi se u čestitki.

U želji da u najskorijem periodu Pljevlja počnu slobodno da dišu, kaže Bečić, Pljevljakinjama i Pljevljacima, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Pljevlja.

Komentari

vuko,

Pljevlja vape za cistijim vazduhom.

Ostavi komentar

0/300