Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Abazović čestitao Dan opštine Pljevlja: Grad zaslužuje mnogo brižniji odnos vlasti

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Abazović čestitao Dan opštine Pljevlja: Grad zaslužuje mnogo brižniji odnos vlasti

Pljevlja su oduvijek raspolagala prirodnim resursima koji se domaćinskim odnosom mogu iskoristiti u dobrom pravcu na dobrobit svih građana Pljevalja i Crne Gore. Time bi grad postao značajan industrijski i razvojni centar zemlje a migracija stanovništva bi se smanjila i gradu udahnuo novi talas razvoja, kazao je Predsjednik URE Dritan Abazović čestitajući Dan Opšine Pljevlja.

On je istakao i da je problem Pljevljaka to što se njihova prirodna bogatstva krčme na druge adrese a malo blagodeti ostaje u gradu pod Golubinjom.

“Vjerujem u svoje lično i u ime Građanskog pokreta URA da će biti dovoljno političke brige i zrelosti aktuelne ali i svake naredne lokalne vlasti kako bi se decenijski neriješeni problemi Pljevalja riješili. Pljevlja zaslužuju mnogo brižniji odnos državne vlasti imajući u vidu ukupan značaj njegovih resursa za razvoj zemlje", navodi Abazović u čestitki.

U čestitki Abazović napominje i velike ekološke probleme grada i kaže da takvo stanje zahtijeva brižljiv odnos nadležnih i brzo rješavanje tog decenijskog problema.

"Ekološki problem Pljevalja i dalje ostaje visoko na ljestvici svih gradskih problema jer umnogome remeti pravo na zdravu životnu sredinu svih građana Pljevalja. S tim problemom se mora izaći na kraj i on je preduslov za svaki dalji napredak Pljevalja. Nadam se da će to uvidjeti ova ali i svaka naredna lokalna i državna vlast", poručio je na kraju Abazović.

Komentari

Rebeka Mesarić Žabčić,

Sezonski pozdravi svim mojim prijateljima vani, moje ime je Rebeka Mesarić Žabčić iz Zagreba, Hrvatska i po struci sam liječnica, molimo Vas da ljubazno pročitate moje životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da ove informacije pomognu nekome da ovo pročita članak odmah kako biste vratili povra

Ostavi komentar

0/300