16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje obustavljen

Izvor: Ilustracija

Društvo

Comments 0

Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje obustavljen

Izvor: Mina

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

U Crnoj Gori jutros se saobraća uz smanjenu vidljivost zbog magle kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje obustavljen.

Saobraćaj na tom putu u prekidu je od 6. novembra zbog odrona u mjestu Sokolovina.

Iz AMSCG su upozorili da su na dionicima koje prolaze duž klisura i rijeka mogući sitniji odroni, i savjetovali opreznu vožnju prilagođenju uslovima na putu.

Do 6. decembra, zbog izgradnje zidova (W12 i W15 K1) u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica, biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila.

Saobraćaj na putu Trubjela - Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice. Van ovih termina saobraćaće se naizmjenično jednom trakom.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita, saobraćaj biće obustavljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac -Ivanova korita biće zatvoren za saobraćaj od devet do 11 i od 15 do 17 sati zbog rekonstrukcije.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša - Cijevna promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme je obavezna za sva motorna vozila na putevima gdje su snijeg, led ili poledica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR