Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Oglasili se ambasadori: Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti zatiranje svega crnogorskog

| Postavio/la: Marija Mitrović

Oglasili se ambasadori: Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti zatiranje svega crnogorskog

Nakon što je Mirna Nikčević obavijestila javnost da su trojica ambasadora platili njenu kaznu, oglasili su se Miodrag Vlahović, Nebojša Kaluđerović i Željko Perović.

Zajedničko saopštenje, koje prenosimo integralno, dostavili su Anteni M.

"Neki od razloga zbog kojih smo odlučili da pomognemo samohranoj majci Mirni Nikčević ne iziskuju, u normalnom svijetu, potrebu za posebnim objašnjenjem.

(Naravno, ovim činom ne ulazimo u ocjenu kazne koju je Mirni Nikčević izrekao nadležni sud u prekršajnom postupku, niti imamo namjeru da razmatramo meritum stvari povodom riječi iskazanih u jednoj privatnoj komunikaciji.)

Za neke od razloga postoji potreba. Kada bi se, naime, za svaku uvredu, omalovažavanje, nipodaštavanje, prijetnje i napade, govor mržnje i nacionalističke poruke i pozive (sa mnogobrojnih privatnih, partijskih, institucionalnih, zvaničnih i nezvaničnih, “duhovnih” i svetovnih adresa u našoj Crnoj Gori), koijma se negira sve crnogorsko i sama država Crna Gora, naša istorija, kultura, jezik, crkva, naša tradicija, istorijsko pamćenje i samo naše postojanje i kada se, dakle, udara - ciljano, smišljeno, mučki, orkestrirano i organizovano - na Crnu Goru, pa, samim tim, na sve koji žive u Crnoj Gori - naplaćivao i deseti dio ovoga što Mirna Nikčević treba da plati, mnogo bi se novca sakupilo za crnogorski budžet. Bio bi to stalni i izdašni izvor prihoda za našu jedinu državu!

Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti i ćutati na nepoštovanje i ugrožavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog".

Komentari

Miljanić Tomislav,

"Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti i ćutati na nepoštovanje i ugrožavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog". Propalo se ako su jedna trećina CG goveda, a što ako nije tako ako ima u toj trećini CG samo jedan koji nije cattle šta ćemo onda? ipak je to uvreda, zar ne?

Crnogorski pečat,

Bravo! Ponosim se vama, gospodo! Vase rijeci i postupci su kredibilni i važni u ovom vremenu kad Crnogorci previše cute i trpe, cekaju da vlasti naprave pravi potez. A da li treba da cekamo? Ne. Nemamo što vise čekati. Moramo se sami izboriti za sebe U SVOJOJ DRZAVI, NA SVOM DOSUDJENOM PROSTORU.

Mihailo,Bgd,

Postupak za primjer. Još bolje bi bilo da se izborite da se ne kažnjavaju patriote, jer time se nagrađuju protivnici CG. Anticrnogorski klero-hegemonizam SPC sa ideologijom Projekta Velikog Zla previše zagađuje makro socijalni ambijent CG. Ne treba drijemati pred tim Zlom.

Milivoje,

Lijepo je procitati misljenje gospode koja javno istupa u odbranu Crne Gore .Ovo kazem jer u Crnoj Gori sam oni,tamo oni imaju vise prava nego sto bi trebali da imaju:ruse sto nijesu sagradili,pljuju po svemu sto je CRNOGORSKO,ne ustaju na himnu,omalovazavaju jezik i pismi,prisvajaju licnosti.

Tri musketara,

Da li je ovo zajedničko saopštenje?

Bosiljka,

Svaka vam čast, pokazali ste kako se ponašaju časni državni službenici i kako se brani časno Crnogorsko ime!

mijo popovic,

U CG postoji jedan apsurd koji nije poznat u dosadasnjoj istoriji Evrope: Crnogorci suverenisti u nezavisnoj drzavi najsikaniranija su grupa. Opozicija ih drzi za sluge rezima a vlastima sluze kao moneta za potkusurivanje

Katunjanin,

Svaka cast gospodo ambasadori a na sramotu dijela Crnogorskog sudstva .Koje godinama sramno oslobadja zlotvore Crne Gore i Crnogoraca ,koji pljuju i svakakim pogrdnim imenima nazivaju i vrijedjaju Crnogorce u rodjenoj kuci .

Ostavi komentar

0/300