16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oglasili se ambasadori: Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti zatiranje svega crnogorskog

Društvo

Comments 11

Oglasili se ambasadori: Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti zatiranje svega crnogorskog

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Nakon što je Mirna Nikčević obavijestila javnost da su trojica ambasadora platili njenu kaznu, oglasili su se Miodrag Vlahović, Nebojša Kaluđerović i Željko Perović.

Zajedničko saopštenje, koje prenosimo integralno, dostavili su Anteni M.

"Neki od razloga zbog kojih smo odlučili da pomognemo samohranoj majci Mirni Nikčević ne iziskuju, u normalnom svijetu, potrebu za posebnim objašnjenjem.

(Naravno, ovim činom ne ulazimo u ocjenu kazne koju je Mirni Nikčević izrekao nadležni sud u prekršajnom postupku, niti imamo namjeru da razmatramo meritum stvari povodom riječi iskazanih u jednoj privatnoj komunikaciji.)

Za neke od razloga postoji potreba. Kada bi se, naime, za svaku uvredu, omalovažavanje, nipodaštavanje, prijetnje i napade, govor mržnje i nacionalističke poruke i pozive (sa mnogobrojnih privatnih, partijskih, institucionalnih, zvaničnih i nezvaničnih, “duhovnih” i svetovnih adresa u našoj Crnoj Gori), koijma se negira sve crnogorsko i sama država Crna Gora, naša istorija, kultura, jezik, crkva, naša tradicija, istorijsko pamćenje i samo naše postojanje i kada se, dakle, udara - ciljano, smišljeno, mučki, orkestrirano i organizovano - na Crnu Goru, pa, samim tim, na sve koji žive u Crnoj Gori - naplaćivao i deseti dio ovoga što Mirna Nikčević treba da plati, mnogo bi se novca sakupilo za crnogorski budžet. Bio bi to stalni i izdašni izvor prihoda za našu jedinu državu!

Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti i ćutati na nepoštovanje i ugrožavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog".

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Miljanić Tomislav

"Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti i ćutati na nepoštovanje i ugrožavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog". Propalo se ako su jedna trećina CG goveda, a što ako nije tako ako ima u toj trećini CG samo jedan koji nije cattle šta ćemo onda? ipak je to uvreda, zar ne?

Crnogorski pečat

Bravo! Ponosim se vama, gospodo! Vase rijeci i postupci su kredibilni i važni u ovom vremenu kad Crnogorci previše cute i trpe, cekaju da vlasti naprave pravi potez. A da li treba da cekamo? Ne. Nemamo što vise čekati. Moramo se sami izboriti za sebe U SVOJOJ DRZAVI, NA SVOM DOSUDJENOM PROSTORU.

Mihailo,Bgd

Postupak za primjer. Još bolje bi bilo da se izborite da se ne kažnjavaju patriote, jer time se nagrađuju protivnici CG. Anticrnogorski klero-hegemonizam SPC sa ideologijom Projekta Velikog Zla previše zagađuje makro socijalni ambijent CG. Ne treba drijemati pred tim Zlom.