12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mališani iz Bijele gosti Tivta tokom dječijeg novogodišnjeg dana

Društvo

Comments 0

Mališani iz Bijele gosti Tivta tokom dječijeg novogodišnjeg dana

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Mališani iz Dječijeg doma „Mladost“ Bijela u Herceg Novom biće gosti Tivta 29.decembra, tokom dječijeg novogodišnjeg dana čiji su generalni pokrovitelji opštinska preduzeća i ustanove Vodovod i kanalizacija, Autobuska, Parking servis, DOO Komunalno i SC Župa, saopšteno je iz Opštine Tivat.

U okviru programa predviđen je koncert i nastup Leontine, Minje Subote i njihovih gostiju.

Oko 40 mališana iz Bijele uživaće u cjelodnevnom programu za djecu, u okviru „Zimske bajke 2020“, na inicijativu Turističke organizacije Tivat i kabineta predsjednika Opštine Siniše Kusovca, koju su podržala opštinska preduzeća i ustanove.

 „Pošto smo osmislili program za sve ukuse i uzraste, željeli smo da nekako u Zimskoj bajci učestvuju i mališani iz doma Mladost. Svjesni da ih u decembru u znak pažnje posjećuju mnoge kompanije i ustanove, odlučili smo da im omogućimo da budu dio praznične čarolije, i sa svojim vaspitačima budu gosti Tivta tokom cjelodnevnog programa koji će prirediti Leontina i Minja Subota. Uprava doma je rado prihvatila inicijativu koju su podržala opštinska preduzeća kao generalni sponzori događaja, a svi se veoma radujemo ovoj posjeti“, saopštila je Gabrijela Glavočić, direktorica TO Tivat.

Osim tradicionalnog koncerta Leontine sa gostima, tog dana djeda Mraz će dijeliti paketiće djeci na rivi Pine, a cijeli Tivat će biti u znaku najmlađih – biće priređene brojne animacije poput pravog dječijeg zabavnog vašara .

 Tivat ove godine priređuje novogodišnji program u trajanju od čak 45 dana.

"Tokom mjesec i po ukrašena tivatska riva Pine biće pozornica za klizače, pjevače, praznične gastro-kućice, božićne sajmove i humanitarne bazare, dnevne gastro i tematske sadržaje, muzičke koncerte i cjelodnevne zabave.

Programi za najmlađe, „Čarobna šuma”, dječija predstava na ledu i brojna iznenađenja tivatske djece djeci na dar, tokom decembra garantuju zabavu za čitave porodice", navedeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR