11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stanković posjetio Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu

Izvor: Foto: Screenshot

Društvo

Comments 0

Stanković posjetio Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

V.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković posjetio je Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu, gdje je razgovarao sa predsjednicom Upravnog odbora Ljiljanom Lakić, koja je na ovu fukciju, iz reda državnih tužilaca, izabrana krajem prošle godine.

Stanković je čestitao Lakić na izboru za predsjednicu Upravnog odbora Centra i istovremeno izrazio zadovoljstvo što su članovi Upravnog odbora njenim izborom pokazali da su prepoznali profesionalizam i posvećenost radu.

"Drago mi je što su kolege iz Upravnog odbora Centra prepoznale ono čega smo mi u Državnom tužilaštvu itekako svjesni – a to je Vaš odnos prema poslu, spremnost, zašto ne reći, i izražena sposobnost za kvalitetan timski rad. Nadamo da ćete nam se, nakon što date pun doprinos ovom Centru, ipak vratiti u tužilačke redove", istakao je Stanković.

Naglasio je da očekuje da će se saradnja Državnog tužilaštva i Centra za obuku u narednom periodu još više unaprijediti, posebno zbog činjenice da Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu sprovodi teorijski dio programa inicijalne obuke za izabrane kandidate za državne tužioce.

"Siguran sam da se u ovoj instituciji stvara dobra osnova za praktični dio obuke budućih državnih tužilaca, kako bi oni bili spremni da se prilikom izbora na funkciju u kratkom roku pripreme za konkretna postupanja", istakao je Stanković.

Sagovornici su uvjereni da će saradnja između dvije institucije biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR