Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Zlatica: Komunalna došla da prefarba trobojku, huligani napravili haos

| Postavio/la: Antena M

Policija reagovala suzavcima

Zlatica: Komunalna došla da prefarba trobojku, huligani napravili haos

Komunalna policija večeras je pokušala da prefarba trobojku nacrtanu kod pasarele na Zlatici, ali su ih u tome spriječili huligani koji su prosluli farbe koje su pripadnici komunalne policije donijeli na teren.

Zato je morala da interveniše i policija, pa je bačeno i nekoliko suzavaca.

Mahmutovom trobojkom, po tarabama i zidovima, protiv crnogorskog orla

Okupljenima se obratio Saša Pejović iz UP koji ih je upozorio da se moraju razići jer skup nije prijavljen.

Nije upalio, pa su okupljeni uz pjesmu ''Crna Gora i Srbija to je jedna familija'' prosuli farbe donešene da se trobojka prefarba.

Policija je nakon toga reagovala -  bacila suzavac, a sve to su organizatori večerašnjeg ''poduhvata'' prenosili uživo na društvenoj mreži Facebook.

Iz policije nam je saopšteno da se ne mogu oglašavati dok cijela akcija ne bude završena.

Komentari

Katunjanin,

Fino je imati demokratsko drustvo i drzavu .Medjutim onaj dio koji se ponasa kao stoka , zahtijeva i takav tretman .U protivno , ako se stvari ,previse popuste ,sve prerasta u haos i anarhiju a onda su svi na velikom gubitku .Dje ima drzave ,ona to ne dozvoljava , pa evo da vidimo .

Nikola,

Jos im smeta grafit Krsta Popovica... E viva!

Crnogorac,

Jeli moguće da se ovoliko naselilo mrzitelja svega crnogorskog.. bolesnici nepismeni

Nikac,

Umjesto policija da ih razbije I pohapsi jer ce ovi ponovo da farbaju jer nemaju straha policija ceka I gleda. Upamet se policijo sjutra ce nam u kuce ulaziti I raditi sto im drago

Pg_bat,

Vi unosite nerede medju narod tako shto crtate srpske trobojke, vi Crnu Goru ne vidite kao drzavu, nego biste sve da je srpsko, e pa malo ste se zajebali "braco"

tamoneko,

Ovo nema nigdje u svijetu,covjek sat vremena snima telefonom i maltretira policiju???U svakoj drugoj drzavi vise ni kasiku ovaj nebi mogao drzat u rukama a ne telefon!

bodin,

Stoka ostaje stoka i posle predjenog puta !

Izoko,

Koji su ovo debili bespoleni.Treba polivija ovo da im sve naplati.

maestro,

A ima li idje ovo na svijet da bagra fasisticka radi sto oce a policija stoji i gleda oce li bacit matracni suzavac ? Ma kakvi suzavci i bakraci, nego pendreci po rebara i glavi pa sve zajedno u Spuz e onda neka crtaju murale po celijama do mile volje. U pamet se Veljovicu i sijeci ovo u korijenu.

Ostavi komentar

0/300