10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Neredi na Zlatici: Devet osoba zadržano, maloljetnik pušten da se brani sa slobode

Društvo

Comments 3

Neredi na Zlatici: Devet osoba zadržano, maloljetnik pušten da se brani sa slobode

Izvor: CdM

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Devet osoba koje su uhapšene sinoć zbog remećenja javnog reda i mira na Zlatici zadržani su do privoda sudiji za istragu, dok je jedan maloljetnik pušten da se brani sa slobode, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

Podsjećamo, 10 osoba je uhapšeno nakon što je policija uz upotrebu suzavca rastjerala huligane koji su se okupili kod pasarele na Zlatici uz tvrdnju da “čuvaju” trobojku koju su prije tri dana oslikali.

Okupljeni građani su kamenovali policiju više puta, pri čemu su tri policajca lakše povrijeđena.

Tokom narušavanja javnog reda i mira oštećeno je sedam službenih vozila.

U Klinički centar Crne Gore, Zavod za hitnu medicinsku pomoć i CB Podgorica nijesu dolazili građani da prijave povrede tokom incidenta na Zlatici.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Eh, što nisam vlast

Ovo su huligani koji se rugaju sa državom i njenim organima.Dokoni needukovani i divlji.Vlasti i policija se prema njima odnose nekako labavo.Ni iz kog razloga oni to ne smiju činiti,nije njihovo.Njihova je samo kuća ako je imaju, svaki drugi prostor moraju poštovati.Sve to na kraju plaća narod, i trpi očekujući kad će eskalirati, oteti se kontroli...

nastavak teksta

štabom. Crnogorska ratna zastava bila je crvena sa bijelim krstom. U borbama su je nosile sve jedinice. Crvena, plava, bijela trobojka sa petokrakom na sredini je bila zastava SR Crne Gore u doba komunizma-socijalizma t.j od 1945 god. Kako je neznavenim ljudima lako manipulisati.

misli ako ne znaš

Crnogorska državna zastava u doba Petrovića bila je crvena sa dvoglavim bijelim orlom i vijorila se na Dvoru na Cetinju u Baru, Nikšiću, na Kruševoj glavici u Podgorici( može se viđeti na fotografijama i filmovima od kad postoje ta sredstva za bilježenje slike). Vijorila se u borbama pred komandnim