14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuksanović čestitao Milanoviću: Vaš mandat predstavljaće kontinuitet naših dobrih odnosa

Društvo

Comments 0

Vuksanović čestitao Milanoviću: Vaš mandat predstavljaće kontinuitet naših dobrih odnosa

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović Milanović čestitao je Zoranu Milanoviću stupanje na dužnost predsjednika Republike Hrvatske.

"U ime Hrvatske građanske inicijative, jedine stranke Hrvata u Crnoj Gori, i u svoje osobno ime upućujem Vam čestitke povodom stupanja na dužnost predsjednika Republike Hrvatske, uz želju i uvjerenje da ćete na pravi način odgovoriti na sve izazove koji stoje pred Vama. U trenutku kada Republika Hrvatska predsjedava Vijećem Europske unije, ostalo je zapaženo kako ste Vi i dosadašnja predsjednica gospođa Kolinda Grabar Kitarović demonstrirali visok stupanj civiliziranosti u izbornoj utrci i nakon nje, čime ste pokazali da Republika Hrvatska živi europske vrednote, kao i demokratsku zrelost hrvatskog društva.

Hrvati u Crnoj Gori dodatno daju na kvaliteti dobrih odnosa Zagreba i Podgorice, a ponosni su zbog svesrdne potpore Republike Hrvatske Crnoj Gori u europskim integracijama. Raduje Vaše opredjeljenje politici proširenja i Vaša percepcija procesa na prostoru Jugoistočne Europe, a u kojima Republika Hrvatska daje konstruktivan doprinos miru i stabilnosti. Crna Gora danas snažno teži biti dio prozapadnog civilizacijskog kruga, upravo gdje je njena državnost i počela, a u tome ima potporu i Hrvata koji žive u njoj, kao i same Republike Hrvatske. Uvjereni smo da će Vaš mandat predstavljati kontinuitet takvog odnosa prema Crnoj Gori i njenim nastojanjima.

Uvaženi gospodine Predsjedniče,

Hrvati u Crnoj Gori svjesni su značaja i digniteta dužnosti koju obavljate, a koja za nas ima između ostalog i emocionalni značaj. Radovat ćemo se svakom Vašem uspjehu, jer to je i naš uspjeh. Još jedanput, primite najiskrenije čestitke", naveo je Vuksanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR