15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jutros presječen kabl Antene M, radio bio bez signala

Društvo

Comments 15

Jutros presječen kabl Antene M, radio bio bez signala

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Radio Antena M ponovo je ostao bez signala, jer je neko već drugi put pokidao kablove na našem pristupnom radio relejnom linku.

Pojašnjenja radi, taj link, inače vlasništvo RDC-a, služi za za prenos signala iz studija radija Antena M do emisione lokacije RDC-a, nakon čega se signal distribuira do svih predajknika.

Prvi put smo vjerovali da je slučajnost, ali sada sumnjamo da možda i nije. U prilog toj sumnji idu i fotografije koje smo zabilježili, na kojima se jasno vidi da je kabl prekinut oštrim predmetom.

Zahvaljujući našoj brzoj intervenciji, slušaoci Antene M ponovo imaju signal i mogu slušati naš program, a nadamo se da će državni organi isto tako brzo otkriti šta se zaista desilo.

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

zordan

Klerofasisti i cetnistvo na djelu , ali dzaba . Nema te sile koja moze ugasiti najbolji radio u CG , samo nastavite kao i dosad da se borite za nasu jedinu domovinu Crnu Goru . Smrt fasizmu !

Crnogorac

Budite sa nama na braniku otadzbine znamo da nije lako ali nije ni teze nego sto je bilo nasim djedovima,najbolja Antena M