11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Perović: Susreo sam se DF-om da razjasnimo nesuglasice oko litija

Društvo

Comments 7

Perović: Susreo sam se DF-om da razjasnimo nesuglasice oko litija

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović potvrdio je da se juče sastao sa političarima iz Demokratskog fronta.

''Tačno je da sam se juče susreo sa političarima iz Demokratskog fronta u svrhu razjašnjenja nesuglasica povodom toga da je karakter litija isključivo crkveni i da nema, i ne smije imati, nikakav stranački karakter. Ni sa jednim političarem nisam imao, nemam i neću imati redovne sastanke. Niti za tim ima potrebe, niti mi je u opisu posla'' – naveo je Perović u reagovanju.

On je dodao i da je nedavno imao zvaničan sastanak sa premijerom Duškom Markovićem i sa nekoliko ministara i političara iz vladajućih partija.

''Istoga dana, juče, kada i sa političarima iz DF-a, bio sam u prilici da sjedim sa liderom vladajuće Liberalne partije, gospodinom Andrijom Popovićem, nakon našeg gostovanja u sinoćnoj emisiji Problem RTV Budva. Svim tim susretima pristupam sa jednim, istim, ljudskim i hrišćanskim motivom da se prevazilaze zavade u Crnoj Gori i da se pokaže istina'' – dodao je Perović.

Podsjetimo, Pobjeda je jutros objavila da se rektor Cetinjske bogoslovije i jedan od najbližih saradnika mitropolita crnogorsko-primorskog SPC Amfilohija Radovića, Gojko Perović sastao juče sa liderima Demokratskog fronta Milanom Kneževićem i Nebojšom Medojevićem, kako bi pokušali da saniraju posljedice javnog sukoba DF-a sa dijelom Mitropolije.

Više izvora Pobjede je saopštilo da je na sastanku koji je održan u restoranu ,,Vuk“ u Podgorici osim Perovića i dvojice lidera DF-a prisustvovao i predsjednik Upravnog odbora Matice Srpske u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Slučajno ili ne, dok je trajao sastanak Perovića sa dvojicom lidera DF-a za drugim stolom restorana sjedjeli su i čelnici Demokrata Aleksa Bečić i Boris Bogdanović u društvu predsjednika Demosa Miodraga Lekića.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Socijalista

Sad se pravdate a nije prvi put da ste se sreli, ocete zajedno da rusite Crnu Goru e pa necete!!!

HNovi

Pokusava da okupi siroku srpsku listu, al ono da nije bas ocigledno! Mocan je u ubjedjivanju! Popovic iz Liberalne je slabic, URU je izgleda obezbjedio! Df javno kritikuje namjerno jer pravi lazni otklon – nisu vise tako popularni al mogu da zatrebaju jos!! Pope pope ko te ne zna …

HNovi

Da bi crkva ostvarila svoj cilj svesna je da mora da objedini srpske stranke ili u istu listu ili u koaliciju a za to im treba jos! URU su izgleda obezbjedili ! Gojko je jako lukav i ne radi on ovo slucajno, kao disciplinuje front i distancira se od njih! Lukavo nema sta!