14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjutra Risanski karneval

Društvo

Comments 0

Sjutra Risanski karneval

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Prvi Risanski karneval zakazan je za sjutra, sa početkom u 14 sati. 

Zbog realizacije događaja, doći će do privremene promjene režima saobraćaja na jednom djelu magistrale, saopšteno je iz Mjesne zajednice Risan. 

Saobraćaj glavnom saobraćajnicom od hotela Teuta do raskrsnice –skretanja u nekadašnju Luku Risan biće zatvoren od 14h do prolaska povorke i ponovnog uspostavljanja uslova za nastavak saobraćaja. Saobraćaj će se nesmetano nastaviti najkasnije do 16h.

"Apelujemo na građane i goste da uklone svoja vozila duž trase kojom će karnevalska povorka ići.

Parking će biti omogućen na sljedećim lokacijama: ispred hotela Teuta, kod SB Vaso Ćuković, na prostoru nekadašnjeg Ljekobilja. Na dan održavanja manifestacije, dežurni redari upućivaće vozače do lokacija za parking. Parking za grupe koje učestvuju u karnevalskoj povorci planiran je kod O.Š. Veljko Drobnjaković", navodi se u saopštenju. 

Okupljanje maski i formiranje povorke zakazano je za 13 sati na platou kod hotela Teuta.

"Svečana karnevalska povorka krenuće glavnom saobraćajnicom u 14 časova od hotela do pristaništa (nekadašnje luke) gdje će biti suđenje krivcu za sve nedaće i probleme grada.

Nakon presude i spaljivanja krivca, maškaradu nastaljamo na Trgu 21. novembar (Risanska pjaca) uz dobru muziku, primorske delicije i dobar humor. Podsjećamo da se događaj održava u okviru programa ovogodišnjih Tradicionalnih zimskih karnevalskih svečanosti, u organizaciji Mjesne zajednice Risan, u suorganizaciji sa JU Kulturni centar Nikola Đurković i Turističkom organizacijom Kotor. Pokrovitelj je Opština Kotor", dodaju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR