23 °

max 26 ° / min 19 °

Četvrtak

27.06.

26° / 19°

Petak

28.06.

29° / 18°

Subota

29.06.

33° / 20°

Nedjelja

30.06.

32° / 22°

Ponedjeljak

01.07.

33° / 23°

Utorak

02.07.

28° / 20°

Srijeda

03.07.

29° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić osuo po Gradskoj TV: Šire nedopustivi govor mržnje, osnovani zbog izbora u Podgorici

Društvo

Comments 11

Krivokapić osuo po Gradskoj TV: Šire nedopustivi govor mržnje, osnovani zbog izbora u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je, odgovarajući na pitanje novinarke Gradske televizije da ta televizija širi govor mržnje koji je nedopustiv za ovo vrijeme.

Novinarka ga je pitala:

"Da li je tačno da je ministar Milatović u noći između 4 i 5. septembra kazao da su velika većina pravoslavaca vjernici SPC i da je Vladi najvažnije da ima njihovu naklonost te da li je tačno da je kazao "pa šta ako na Cetinju pogine 10 Crnogoraca", te da li je o tome bilo riječi na sjednici Odbora za bezbjednost?"

Na to je Krivokapić odgovorio:

"To apsolutno nije tačno i vaša televizija širi govor mržnje koji je nedopustiv za ovo vrijeme. Nikad vas nijesam kritikovao, a mislim da zaslužujete kritiku. Vaša televizija je nastala kao odgovor na pitanje lokalnih izbora 2022. u maju. Vaša televizija je dala najviše plate kako bi privukla novinare iz drugih kuća kako bi na taj način promovisala jednu jedinu ideju. Ovdje nije pitanje ko je Crnogorac ko je Srbin, ko je vjernik SPC ko nije, to je nešto što nam namećete. Najvažnije pitanje je jeste li građanin ili nijeste. Najveći građanin je Jakov Milatović. A o Odboru, koji odbor raspravlja o otme šta je bilo na sjednici koja je bila u gluvoj sobi? Recite mi izvor, ko je to rekao? Taj koji je to rekao sigurno nije bio tu. Sve odluke su donešene u gluvoj sobi, ako ste i tu sobu ozvučili, onda ja nemam šta da pričam, mada to nije istina", kazao je on.

Kako je dodao to je samo još jedna servirana laž koja dominira Crnom Gorom.

Upitan o pretvaranju Jusovače u kreativni hab, premijer je kazao da ona mora stojati takva kakva jeste kao dokaz i opomena.

''Kad bi mene pitali ostavio bih Jusovaču kao zatvor koji treba da služi kao dokaz šta se radilo u tih nekoliko godina u toj Jusovači. Imam i rođake i kumove koji su prošli to. To je golgota koja zaslužuje kao dokaz, simbol i opomena svakom građaninu Crne Gore'', kazao je Krivokapić.

Gradska bolnica će, kako dodaje, biti izgrađena čim stigne adekvatni projekat i najbolja lokacija.

 

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Dado V

A sto veliš, okle tebi da nazivaš jakofa najvećim građaninom Crne Gore? Sto je veći od mene i od drugih koje poznajem.

Tajfun

"Gracka televizija širi govor mrznje"rece onaj ko pjeva Četničke pjesme na dočeku teroristi Kavaji i ko širi Velikosrpsku,Klerikalnu ,Četnički ideologiju po Crnoj Gori"VJEROVALI ILI NE"?

D V

Plemiću izdajnički i srbijanski, Smrad koji danas širi,uzgaja i instalira srbočetnička uprava tj okupatorska fašistička crkva Srbije koju ti zorno predvodiš u 90% države CG je uspješno instalirala taj smrad i otrov i neuporediv je sa dosadašnjim verifikovanim sistemom mjera.