12 °

max 19 ° / min 12 °

Nedjelja

13.10.

19° / 12°

Ponedjeljak

14.10.

21° / 14°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

16° / 15°

Petak

18.10.

18° / 16°

Subota

19.10.

18° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Lazine su crnogorski kip slobode koji predstavlja žrtvu naših predaka u antifašističkoj borbi

Društvo

Comments 3

Milatović: Lazine su crnogorski kip slobode koji predstavlja žrtvu naših predaka u antifašističkoj borbi

Autor: Antena M

  • Viber

Lazine su crnogorski kip slobode koji predstavlja žrtvu naših predaka u njihovoj antifašističkoj borbi, ali i kontinuitet duha nepokornosti koji je naše krajeve oduvijek krasio, poručio je na Tviteru predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

"Spomenik na Lazinama sam uočio još kao dijete, dok sam skoro svakog vikenda išao na selo sa roditeljima, prolazeći “starim” putem od Podgorice do Danilovgrada - istakao je Milatović.

Za izgubljenu mladost koju ovaj spomenik čuva od zaborava prvi put, navodi Milatovića, čuo je od djeda i babe (rođ. Đuranović), kako je rekao, oboje iz Bjelopavlića.

"Zato su Lazine i vidno istaknute na pozivnici povodom 13. jula. Antifašistička i slobodna Crna Gora - poručio je predsjednik Crne Gore.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Vanja

Sto bi se zargonski reklo, Milatovic daje zmigavac lijevo a skrece desno.

sičija

"Lazine su crnogorski kip slobode ", jesu bogomi, Milatoviću, no poštuješ li ti to, ili pričaš jedno a podržavaš one koji krv piju slobodarskoj Crnoj Gori? Na Lazinama je ostala mladost, pa se pitam gledaju li te danas s prezrenjem te hrabre oči crnogorskih rodoljuba dok ljubiš ruke Mićoviću i A.V

Pero

Srami se slucajni predsjednice. Juce si bio u drustvu sa cetnikom Kovacevicem koji je jednoj ulici u Niksicu dao po Jakovu Jovovicu, ubici omladini na Lazinama. Jesu li kao predsjednik reagovao da taj sraman cin? Jesi li reagovao na njegov srednji prst? Jesi li reagovao na parastos Drazi ?