17 °

max 18 ° / min 15 °

Četvrtak

03.10.

18° / 15°

Petak

04.10.

19° / 17°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

17° / 12°

Ponedjeljak

07.10.

18° / 11°

Utorak

08.10.

19° / 12°

Srijeda

09.10.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDT: Izvještaj o radu blagovremeno objavljen

Društvo

Comments 2

SDT: Izvještaj o radu blagovremeno objavljen

  • Viber
Izvještaj o radu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) za prošlu godinu blagovremeno je objavljen, saopšteno je iz SDT-a.

Iz Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta ranije je saopšteno da glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić još nije objavio svoj Godišnji izvještaj o radu na internet stranici SDT-a, što, kako su poručili, nije u skladu sa zakonom.

“SDT obavještava javnost da nijesu tačni navodi da Izvještaj o radu SDT za 2016., nije objavljen. Ovu netačnu informaciju, bez prethodne provjere, prenio je i dio crnogorskih medija i na taj način pogrešno informisao javnost”, rekli su iz SDT-a.

“Potvrda da je Izvještaj o radu Specijalnog državnog tužilaštva za prošlu godinu blagovremeno objavljen jeste i činjenica da su u medijima objavljivani tekstovi sa podacima iz Izvještaja, koji je objavljen na sajtu Tužilaštva na sljedećem linku: http://www.tuzilastvocg.me/index.php/odjeljenje-za-suzbijanje-organizovanog-kriminala-korupcije-terorizma-i-ratnih-zlocina/slobodan-pristup-informacijama”, kaže se u reagovanju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Za DF, i tako, i tako, ali Demokrate da iznose netacne (lazne) podatke, prosto me cudi... Mladi, pametni, dobro informisani, i to da im promakne... Ne vjerujem da su to objavili zaslijepljeni mrznjom prema Katnicu, kao DF, jer oni ga bas toliko i ne mrze... Siguran sam da ce uslijediti izvinjenje... To bi bilo u njihovom duhu....

Liberal

Dobili DF i "Demokrate" nalog od Željeznaka iz Moskve da napadnu Katnića. Znaju oni da je laž što tvrde za objavljivanje izvještaja. Međutim, Željeznjak im dao pare za izbore i terorizam, te sada moraju da ga slušaju i kada znaju da iznose laži. Kada se od Rusije uzmu pare,a ne zvrši posao, mora se bespogovorno slušati. Ne trreba sumnjati da će DF i "Demokrate" izlaziti u javnost sa još mnogo laži, jer moraju izvršavati naređenja Moskve. Sve je to u funkciji razvodnjavanja istrage o učešću DF i "Demokrata" u planiranju terorizma.