12 °

max 19 ° / min 12 °

Nedjelja

13.10.

19° / 12°

Ponedjeljak

14.10.

21° / 14°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 12°

Četvrtak

17.10.

16° / 15°

Petak

18.10.

18° / 16°

Subota

19.10.

18° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Splendidu počinje trodnevni skup o upravljanju plažama - MIBES

Društvo

Comments 0

U Splendidu počinje trodnevni skup o upravljanju plažama - MIBES

  • Viber
Hotelska grupa Montenegro stars iz Budve od 23. do 25.marta 2017. u hotelu Splendid Conference&Spa Resort organizuje stručni skup Montenegro International Beach Entertainment Show (MIBES) .

Manifestaciju će otvoriti ministar turizma i održivog razvoja Pavle Radulović čiji resor je MIBES prepoznao kao događaj od nacionalnog značaja.

Više od 30 predavača iz cijelog svijeta prenijeće dio svog iskustva i predstaviti koncept održivog upravljanja obalnim područjem, ali i brendiranju tog resursa.

Ključni cilj je stvaranje uslova za podizanje konkurentnosti zakupaca plaža u Crnoj Gori, na način da se na jednom mjestu okupe inostrani I domaći profesionalci koji žele da steknu novo iskustvo I unaprijede svoje poslovanje u oblasti upravljanja plažama.

“Stručnjaci iz oblasti plažnog menadžemnta, stvaranja i razvoja povezanih proizvoda i usluga, kao i prodaje, marketinga i komunikacija dolaze da predstave nove trendove i strategije koje su dobile potvrdu u praksi odnosno rastu turističkog prometa u nekim od najrazvijenijih evropskih I svjetskih destinacija kao što su Španija, Francuska, Velika Britanija ili Ujedinjeni Arapski Emirati “, kaže Žarko Radulović, suvlasnik kompanije Montenegro stars i predsjednik CTU .

Prvi MIBES održan je sredinom decembra 2015-te takođe u hotelu Splendid .

“Želimo da ovim skupom povežemo nadahnute i kreativne pojedince iz industrije zabave i poslovanja i da Crna Gora postane ne samo mjesto okupljanja najboljih u branši, već i mjesto na kojem se stvaraju nova rješenja za unaprjeđenje poslovanja “, naglasio je Radulović.

Privatno javno partnerstvo kao platforma destinacijskog menadžmenta, zabava kao njen proizvod, te perpektive tačaka uspjeha destinacije samo su neke od tema o kojima će se raspravljati na trodnevnom skupu u hotelu Splendid .

Generalna skupština UN je 2017. proglasila za godinu održivog razvoja turizma .

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR