20 °

max 34 ° / min 20 °

Nedjelja

08.09.

34° / 20°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čarapić: Pokušaji opstrukcije dobijanja IBAR-a, sugestije na medijske zakone formulisali sa dobronamjernom zajednicom stakeholdera iz te oblasti

Društvo

Comments 4

Čarapić: Pokušaji opstrukcije dobijanja IBAR-a, sugestije na medijske zakone formulisali sa dobronamjernom zajednicom stakeholdera iz te oblasti

Autor: Antena M

  • Viber

Imam potrebu da rasčistim još jednu stvar u kontekstu očiglednog pokušaja opstrukcije dobijanja IBAR-a od strane većeg broja formalnih ili neformalnih centara moći - Klub PES je dao ogroman doprinos da se dobiju pozitivni izvještaji za IBAR zakone, kako kroz komunikaciju sa Venecijanskom komisijom, tako i kroz komunikaciju sa Vladom, saopštio je Vasilije Čarapić, predsjednik Kluba poslanika Pokreta Evropa sad. 

"Osim sugestija na medijske zakone, koje smo formulisali sa dobronamjernom zajednicom stakeholdera iz te oblasti, davali smo sugestije i na zakone iz oblasti pravosuđa koji su takođe formulisani uz konsultacije sa dobronamjernim stakeholderima. Sve što radimo radimo isključivo zarad zaštite javnog interesa, a naš rad je marljiv, dobronamjeran i nije bučan jer nas interesuju zdravi rezultati a ne slava.

Ako oćemo kao društvo da idemo naprijed, svi treba da se prihvatimo zadatka davanja konstruktivnog doprinosa našem društvu, naročito u susret velikim trenucima kakav je nesporno dobijanje IBAR-a.

Lako je ćutati i stajati sa strane, kreirati zlonamjerne narative i zadavati udarce onome koji radi ono što je obećao, ali to nije suština državničkog djelovanja", naveo je on.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

jovan

Gospodine. U ovoj stvari vi dikti rate, a oni na koga se odnose posledice su puki posmatrači. Da bi neko bio učesnik, (stakeholder) mora da ima određenu moć, i interes. U ovom slučaju, nema dileme, to je vaša partija. Vaš odnos prema IBAR-u je krajnje neozbiljan.

Mila K

hahahahaha Dječak izmislio drugo ime za korupciju, nepotizam i klijentelizam "dobronamjerna zajednica stakeholdera".

Bajo

Pa ste zato smanjili uslov od 10 godina iskustva za rukovodeca mjesta u Javnom Servisu na 5 godina. Uskoro mozete staviti - odradjen pripravnicki. Crtate za Raonica . Sve sto radite je pokusaj da zakone upodobite partijskim interesima. DPS su za vas male mace. Bruke jedne , nepismena.