23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Balota: Crna Gora će osvetu ministarke Bratić platiti nekoliko stotina hiljada eura

Društvo

Comments 1

Balota: Crna Gora će osvetu ministarke Bratić platiti nekoliko stotina hiljada eura

Autor: Antena M

  • Viber

Poslije niza presuda u koristi smijenjenih direktora škola škola jasno je da će država Crna Gora ovu svojevrsnu osvetu ministarke Bratić platiti nekoliko stotina hiljada eura, saopštio je Adis Balota, generalni sekretar SDP-a.

"Da li je motiv tadašnje ministarke Bratić bilo unapređenje školskog sistema ili klasična osveta, pokazuju i zadnje sudske odluke.

Tadašnja masovna razrješenja direktora osnovnih i srednjih škola su jasno ukazala na nezakonitost. Jedino je 30-avgustovska većina "glasno" ćutala", navodi Balota i dodaje:

"Javno smo upozorili, i poslije prvih smjena reagovali, da se radi o osveti i nezakonitim odlukama i tražili od predsjednice Skupštinskog odbora za prosvjetu (Bozana Jelušić- URA) da pod hitno pozove Ministarku Bratić na kontrolno saslušanje. Nažalost, izostala je reakcija, i tadašnje odluke ministarke i njenog nezakonitog ponašanja sada svi plaćamo", kaže on.

Ali očigledno da je krajnji domet takvog načina vođenja sektora prosvjete samo šteta po budžet Crne Gore, sudski procesi protiv naše države i jedna velika blamaža odgovornih koji su sve ovo izglasali i podržavali, zaključuje Balota. 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

sičija

Eto, dočekasmo i to da se jedna došljakinja, koja je postala itekako privilegovana, sveti svojim darodavcima. A ko je ona uopšte da bi se bilo kome u Crnoj Gori svetila? Mnoge došljakinje je prihvatila Crna Gora, i one Crnu Goru kao svoj dom, ali se među njima prošvercovao i najotrovniji korov.