15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dobričanin: Ne znam šta se pokušava krivičnim prijavama, stojim na raspolaganju institucijama

Izvor: UCG

Društvo

Comments 7

Dobričanin: Ne znam šta se pokušava krivičnim prijavama, stojim na raspolaganju institucijama

Izvor: Portal analitika

Autor: Antena M

  • Viber


Poslanik Ujedinjene Crne Gore (UCG) Vladimir Dobričanin oglasio se povodom današnje krivične prijave podnijete protiv njega.
 
Podsjetimo, danas je protiv njega i još pet lica podnijeta krivična prijava, a terete se za krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje jer su bez dozvole državnih organa vršili radove na objektu.

„Opet se pominje neka krivična prijava protiv mene i stanara buduće zgrade na parceli u Tološima. Taj plac su kupili moji roditelji oko 2005. godine sa namjerom da izgrade kuću gde bi se i nastanili. Međutim, ekonomski uslovi su diktirali sasvim drugačiju sudbinu. Nastavili su svoj život u Lepetanima, a ovaj plac ustupili jednoj građevinskoj firmi kako bi u kompenzaciju dobili stan“, navodi Dobričanin na Fejsbuku.

Nažalost, dodaje on, kako je to i bivalo u tim vremenima zgrada je započeta ali nikada završena jer su investitori uhapšeni zbog prevare.

„Gotovo više od 15 godina je trajao pokušaj povratka tog placa u vlasništvo sada moje majke jer je otac u međuvremenu preminuo. I konačno je sudskom presudom plac vraćen u vlasništvo ali sa puno pravno ekonomskih opterećenja i objektom u izgradnji koji nije bio naše vlasništvo već vlasništvo pomenutih investitora“, navodi Dobričanin.

U dogovoru između njih i novog investitora, Dobričanin kaže da je njima ponuđeno da se nastavi gradnja i da se izvrši slična pogodba.

„Odnosno da se zauzvrat dobije stan što je kod notara i verifikovano, isto kao i sa ostalim budućim stanarima koji su kupili stanove u pomenutom objektu u izgradnji“, naveo je on.

On dodaje da oko privođenja građevinskog inspektora i daljih radnji oko objekta nije upoznat niti je to predmet njegovo interesovanja jer, ističe, on nije investitor već indirektni vlasnik placa koji je dat u zamjenu za stan što je apsolutno legalan način ekonomske razmene dobara.

„Šta se pokušava ovim navodnim krivičnim prijavama ja niti znam niti sam upoznat sa njihovom sadržinom“, kazao je Dobričanin.

Jedva su, navodi on, dočekali ovi mediji od kojih su neki kosponzori najvećeg kriminala u Crnoj Gori da pokušaju da blate njegovo ime, ali na njihovu žalost to im ni ovog puta neće poći za rukom.

„Stojim na raspolaganju svim zvaničnim institucijama Crne Gore kao što sam i do sada“, poručuje Dobričanin.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Nijesi ti "posteni"doktore taksi sluzba pa da stojis nekome na raspolaganju vec je protiv tebe podnesena krivicna prijava na koju moras prilikom poziva tuzilastva da se uredno odazoves i objasnis strucnim licima ono sto si kroz ovu izjavu pokusao da nametnes neznavenoj javnosti !

Astro

Vraćen plac...hahahaha.....dogovor osuđenih i novih investitora hahaha...idirektni vlasnik...hahaha....MOJ BAJO.