21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uprava za gazdovanje šumama: Smijenjen rukovodilac PJ Andrijevica

Društvo

Comments 0

Uprava za gazdovanje šumama: Smijenjen rukovodilac PJ Andrijevica

Autor: Antena M

  • Viber

V.d. direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković smijenio je danas rukovodioca Područne jedinice Andrijevica, zbog, kako je saopšteno, brojnih propusta u radu u prethodnom periodu.

"Naime, analizom poslovnih aktivnosti, konstatovani su propusti u radu, velike neregularnosti i produženo trajanje lošeg rada i poslovnih rezultata ove područne jedinice. Takođe, jedan od razloga smjene je i neosnovano dovođenje u negativan kontekst menadžmenta Uprave za gazdovanje šumama i lovištima tokom lokalnih izbora u Andrijevici, zbog čega je bilo neophodno da se reaguje.

Rajković je poručio da isključivo rad, disciplina i odgovornost moraju biti osnov u svakoj područnoj jedinici Uprave, kao i postizanje konkretnih i vidljivih rezultata, a ne politika i izborne kampanje. Uprava i njen menadžment će nastojati da naprave kvalitetan i snažan tim ljudi u svakoj područnoj jedinici koji isporučuje mjerljive rezultate i radi za dobrobit crnogorskih šuma, ne abolirajući pri tome nikoga od odgovornosti i ne tolerišući ničiji nerad", navodi u saopštenju Uprava za gazdovanje šumama i lovištima. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR