17 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Nijesmo upoznati sa informacijom da se sprema atentat na Đukanovića

Društvo

Comments 7

UP: Nijesmo upoznati sa informacijom da se sprema atentat na Đukanovića

Autor: Antena M

  • Viber

Uprava policije oglasila se povodom teksta objavljenog na portalu Vijesti pod naslovom: „Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat“, a koji su prenijeli i drugi mediji.

- Uprava policije nije upoznata sa informacijom koja je objavljenja na portalu Vijesti, a koju je potvrdio kabinet bivšeg predsjednika Crne Gore.

Naglašavamo da bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, kao ni „određeni međunarodni zvaničnici iz obavještajne zajednice“ nisu upoznali Upravu policije Crne Gore „da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi sa bezbjednosnim službama jedne druge susjedne zemlje“.

Obavještavamo javnost da je Uprava policije tačno i blagovremeno odgovorila na upit ND Vijesti u odnosu na gore pomenutu temu - piše u saopštenju UP.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Ivab

ne zna BIA pa ne znaju ni ova ispostava u CG

Ljiljana

Naravno da ne znaju i naravno da su za sprdnju. Umjesto da se hitno obavijeste, pa onda i svu javnost obavijeste, oni svoju bruku javno iznose "ne znamo mi nista". Na sta spade Crna Gora. Bruka jedna.

herceg

Vi ste UP policije inace jako bitan faktor, i radite svoj posao, policajci u patikama i u uniformi rade, kroz centar PG prodjete u autima, dok gorivo trosite, a ne daj boze da nekom u nevolji zatreba vasa pomoc? Bolje nam je da se zamaknemo sami… najlosija karika sistema