16 °

max 18 ° / min 10 °

Ponedjeljak

16.09.

18° / 10°

Utorak

17.09.

21° / 11°

Srijeda

18.09.

23° / 15°

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

24° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Žabljak: Još nije poznato ko je sinoć porušio razdjelne stubove u Njegoševoj ulici

Društvo

Tag Gallery
Comments 3

Žabljak: Još nije poznato ko je sinoć porušio razdjelne stubove u Njegoševoj ulici

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Komunalna policija i njihove kolege iz Uprave policije sa Žabljaka koordinirano rade na otkrivanju osobe koja je sinoć oko 22,30 časova automobilom polomilo razdjelne stubove u Njegoševoj ulici.

Lokalna uprava je postavila stubove u petak kako bi se normalizovao saobraćaju u toj ulici, koja od centra Žabljaka vodi prema Crnom jezeru, i koja svakog ljeta predstavlja usko grlo u saobraćaju jer je desna traka bukvalno pokrivena parkiranim automobilima. 

Očekivanja nadležnih su bila da će ovom mjerom riješiti problem u tom dijelu grada i planirali su da isti postupak realizuju i u drugim ulicama.

Potpredsjednik Opštine Darko Šljivančanin kaže da od plana neće odustati i  da će odmah prisupiti zamjeni polomljenih stubova i postavljanju novih na drugim lokacijama.

Policija je odmah nakon incidenta obavila uviđaj. Obavljeni su informativni razgovori sa više građana ali nijesu došli do saznanja ko je tokom upravljanja vozilom polomio stubove u dužini od oko 100 metara. Svoj dio posla obavila je i Komunalna policija koja će podnijeti krivičnu prijavu protiv nepoznatog izvršioca nadležnom ODT.

Svi su jedinstveni u mišljenju da je rušenje stubova izvršeno namjerno. 

Šljivančanin je uputio apel građanima i turistima uputio apel da se imovina čuva dodajući da je prethodnih dana bilo raznih oštećenja na gradskoj infrastrukturi i mobilijaru.

.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Nesposobna policija koja ne može riješiti ni ovakve jednostavne slučajeve Ovaj počinilac zaslužuje najmanje 2g prinudnog rada u gradskoj čistoći plus kupovina i plaćanje montaže ovih stubova

mr

Ja pomislio da se zabrinuli i traže onoga sa četničkom zastavom, a s metnem sa uma da je to bilo na Njegovuđi... To je već druga opština!

Ma neja

Ko? Pa, žabljački litijaško "oslobodilački" primitivci!