23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović: Plav predstavlja veoma značajnu kariku u turističkom i poljoprivrednom potencijalu

Društvo

Comments 3

Popović: Plav predstavlja veoma značajnu kariku u turističkom i poljoprivrednom potencijalu

Autor: Antena M

  • Viber

Poptredsjednica Skupštine Zdenka Popović čestitala je u svoje i u ime u ime Skupštine Crne Gore Dan opštine Plav predsjedniku Opštine Nihadu Canoviću, predsjedniku Skupštine opštine Alenu Baliću, kao i svim građankama i građanima Plava.

Poznat po svojoj otvorenosti i gostoprimstvu Plav je izgradio reputaciju nadaleko poznatu kao grad koji širokog srca dočekuje sve koji se odluče da posjete ovaj prirodom obdareni kraj, poručuje Popović.

Ljepota Plavskog jezera, Prokletija koje ga okružuju, mnogi kulturno istorijski spomenici, kao što su Manastir Sv. Trojice, Stara Džamija i Kula Redžepagića, navodi Popović, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, zbog čega sve više turista ne samo da obiđe Plav nego mu se i rado vraća.

"Njegujući multietičnost i multikulturalnost Plav se razvio i kao centar za okupljenje dijaspore, gdje tokom ljetnje turističke sezone okuplja naše iseljenike iz cijelog svijeta, pružajući im ugođaj zbog kojeg mnogi od njih ulažu značajna sredstva kako bi ekonomski osnažili lokalnu zajednicu. Plav predstavlja veoma značajnu kariku u ukupnom turističkom i poljoprivrednom potencijalu Crne Gore, što je obaveza više za sve nas da omogućimo preduslove za povoljan biznis ambijent.

Ambicioznim radom i naporom koji ulaže lokalna samouprva uz podršku državnih organa investicije neće izostati, što će doprinijeti da se kvalitet života u ovom gradu značajno poboljša.

U to ime svim građankama i građanima Plava još jednom čestitam Dan opštine", zaključuje Popović u čestitki.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Hezbolah

Ima li neko iz gospođine familije da je ostao nezaposlen. Daj vidite strinu zaposlite kumim ve Bogom. Eeee nesretne Države..

Simiklser

Treba vidjedi domet plava do sad u turizmu i poljprivrdi ….. ni simbolican u odbosu na potecijal sve se svelo na par pojedinaca