17 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

20.09.

23° / 15°

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kovačević i Vuković pobacali vijence crnogorskih patriota sa spomenika junacima sa Vučjeg dola

Društvo

Tag Gallery
Comments 13

Kovačević i Vuković pobacali vijence crnogorskih patriota sa spomenika junacima sa Vučjeg dola

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Besprizornu bahatost i samovolju predsjednici Opštine Marko Kovačević i Skupštine Opštine Nikšić Nemanja Vuković pokazuju na svakom koraku, pa tako i prilikom postavljanja vijenaca na spomenik junacima sa Vučjeg dola, kada su pobacali vijence koje su prethodnog dana postavili organizatori proslave i građani, saopštili su iz organizacije Crnogorske patriote Banjana i Oputnih Rudina.

"Da njima smetaju svijetli datumi crnogorske istorije i da ih najčešće ne proslavljaju, a kada ih se sjete, to je samo iz protokolarnih razloga i zle namjere, to mi znamo. A namjere su im da tumače i predstavljaju iskrivljenu sliku o tim događajima, da dijele građane i da sa takvih mjesta šalju poruke obojene mržnjom i pozivima na obračun sa neistomišljenicima.

Građani koji su se okupili prethodnog dana da odaju počast junacima sa Vučjeg dola pokazali su im kako se obilježavaju značajni datumi, kako se voli i poštuje svoja zemlja i njena istorija.

Zato se nadamo da će ova dvojica kabadahija ubrzo postati bivši predsjednici Opštine i Skupštine, i da će na čelo grada doći ljudi koji istinski vole i poštuju svoju zemlju,a ne samo fotelje u njoj.

Mi ćemo nastaviti da promovišemo bogatu istoriju našeg kraja i našeg grada i nama ne trebaju sponzorstva iz susjednih država, da bi okupili par desetina građana. Nas vodi ljubav i poštovanje prema Crnoj Gori,što je potvrdila i brojnost prisutnih, ovog 28.jula", naveli su u saopštenju.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Zrno

Ja ne znam što je padanje u nesvijest kad ste ih glasali

Vojvodina

Zasto u bufucem vremenu ?? Zar gradjani ne treba odmah da reaguju i ovim mladim ljudima bez skole i sa ,,0" radnog i zivotmog iskustva , pokazu đe im je mjesto i śedu ih u ,,fotelje" koje zasluzuju.