19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte šta je Marko Kovačević podvalio EU kao baštinu CG

Društvo

Tag Video
Comments 21

Pogledajte šta je Marko Kovačević podvalio EU kao baštinu CG

Autor: Antena M

  • Viber

Sada više nema dileme - i Evropska unija je "zemlja čuda". Jer samo u takvoj zemlji mogu živjeti birokrate koji će finansirati budalaštinu Marka Kovačevića&comp, realizovanu, valjda, juče, na planini Lukavici.

Reći ćete, s pravom, bolje budalaštinu nego fašizam. Fašizam gradonačelnika Nikšića i njegove ideološke braće i sestara koji svoje stanište nazivaju Srpski svet, Brisel (i Vašington i Moskva)podržava politički.

A u vrijeme kad Milojkova vlada podiže porez na knjige i novine, neki beskorisni idiot u nekoj briselskoj kancelariji odlučio je da finansira ovo što ćete vidjeti na snimku ispod! I to kao podsjećanje na kulturnu baštinu Crne Gore i Srbije! Istočni vestern, nazovimo ovaj oksimoron tako - bez konja i kauboja, s domorocima nalik Mongolima sa četiri ocila, kojima je namijenjena sudbina Indijanaca. Barem ovima iz Bijelog Polja i Nikšića.

Komentari (21)

POŠALJI KOMENTAR

Jelena

Zastidje, covjeku dodje muka do povraćanja. Dje covjek da podje da zivi ,da ne dozvoljava ovakve ogavnosti. Nedaj se Crna GORO od sramote, muke od onih sto te gaze.

oro

Ovo markan sa indijancima!!! Ovaj markan prolupao 100 %, izgubio kompas i to je to sto bi dritko rekao!!! Pomagaj Boze bestidnom covjeku!!!!

Suzana

Reagujte! Gdje su sad NVO da ee dignu