22 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danas u Frankfurtu skup podrške Milivoju Katniću i targetiranim novinarima

Društvo

Comments 4

Danas u Frankfurtu skup podrške Milivoju Katniću i targetiranim novinarima

Autor: Antena M

  • Viber

Danas u 13 sati u centru Frankfurta biće organizovan skup podrške Milivoju Katniću i svim crnogorskim novinarima koje je targetiralo Tužilaštvo.

Skup organizuje Elifa Kriještorac, Prijepoljka koja više od tri decenije istrajava u borbi za ljudska prava, ne samo na Balkanu već i širom svijeta.

Očekivanja organizatora su velika, posebno kada je riječ o učesnicima.

 "Sebe mogu nazvati prijateljem Crne Gore i očekujem da ovu skup zajedno sa mojim prijateljima podrže i Crnogorci koji žive ovdje", izjavila je Kriještorac.

Kriještorac naglašava važnost borbe za ljudska prava.

U nadi da će protest okupiti ne samo Crnogorce već i sve one koji podržavaju temeljne ljudske vrijednosti, organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridruže skupu u Frankfurtu 3. avgusta u 13 sati.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

mijo popovic

Gospođa Krijrstorac je dugogodisnji aktivista za ljudska prava u Njemackoj. Saradnica Amnesti internesrnela i drugih internacionalnih udruzenja za ljudska prava. Zahvaljujem joj se na licnom angazovanju u organizovanju protesta i na drugim aktivnostima da se politicki subjekti i javnost u Njemackoj upoznaju s nasiljem koji velikosrpski rezim u Crnoj Gori čini prema politickim protivnicima, među kojima si pisci i novinari

komopanciakomeobojci

Treba da nas uče ljudi,pravi Crnogorci...kako se brani domovina.Sram nas bilo!Nas koji živimo u svojoj zemlji,na svome tlu...treba da se stidimo što nam Crnogorac umire u zatvoru a mi ništa.Upamet se Crnogorci!Potonji je vakat!Svi zajedno u odbrani četnika koji su samo trenutno na vlasti.Da je vječna Crna Gora!

Brano Bozovic

Crnogorci ima li nas,Dijaspora treba da nas uci kako da se borimo za svoju drzavu. Milivoje Katnic,poslao je na sud i osuden,najveci neprijatelj Crne Gore Andrija Mandic.Pripremano jos jedno hapsenje,za najveceg IZDAJNIKA CG Dritana Abazovica.Ali stopirali Srbija i Rusija,poslali jednog od najvecih Crnogoraca u zatvor,Milivoja Katnica.