18 °

max 24 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

19° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
KK Kotor: Slučaj smo prijavili policiji, I.K. nije pokazivao znake djela za koje se tereti

Izvor: KK Kotor

Društvo

Comments 1

KK Kotor: Slučaj smo prijavili policiji, I.K. nije pokazivao znake djela za koje se tereti

Autor: Antena M

  • Viber

 
"Onog momenta kad su se pojavile prve naznake, da je I. K. umiješan u bilo kakva djela za koje je osumnjičen, KK Kotor je istog dana sazvao hitnu sjednicu Upravnog odbora, na kome je istom zabranjeno prisustvo bilo kakvim aktivnostima u organizaciji Košarkaškog kluba “Kotor”, kao i odluka da se o tome momentalno obavijeste i roditelji i nadležni organi", saopšteno jeiz ovog kluba povodom informacije da je I.K. osumnjičen za polno uznemiravanje djece.

Podsjećamo, Kotoranin I.K. (36) uhapšen je 31. jula zbog sumnje da je tokom 2024, kao i u prethodnom periodu, iskorišćavao maloljetnike za pornografiju, te da je izvršio obljubu u odnosu na više djece uzrasta do 14 godina.

Iz kotorskog kluba su kazali da je osumnjičeni prisustvovao pojedinim treninzima.

"U najkraćem roku smo sazvali roditeljski sastanak na kome smo roditeljima predočili saznanja koja smo prikupili, kao i Odluke Upravnog odbora. Nakon roditeljskog sastanka smo kontaktirali Upravu policije – OB Kotor, koji nas je zbog specifičnosti slučaja uputio na Centar za socijalni rad Kotor. Predstavnik našeg kluba je u saradnji sa roditeljima učestvovao u prijavljivanju navedenog problema Centru za socijalni rad", navode iz kluba.

Nakon pokretanja postupka od strane Centra za socijalni rad i OB Kotor, predsjednik kluba je kako kažu, dao izjavu, gdje je još jednom iznio saznanja koja imaju i koja su prezentovali roditeljima o navedenom slučaju.

"Želimo naglasiti, da tokom svih aktivnosti našeg kluba, u kojima je I. K. učestvovao, nije pokazivao bilo kakve naznake u pravcu djela za koje se tereti, niti smo imali bilo kakve prijave o aktivnostima po istom osnovu. Klub se do sada nije oglašavao po navedenom slučaju, ne želeći da ugrozi integritet samog procesa i želeći da zaštiti sve potencijalno oštećene strane", navodi se u saopštenju KK "Kotor". 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Milo

Kako izgleda to kad neko pokazuje znake djela, moze li mi neko objasniti?