25 °

max 25 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

25° / 16°

Utorak

24.09.

20° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Učenici OŠ Jedinstvo u Tuzima imaće adekvatne uslove za školovanje

Društvo

Comments 0

Učenici OŠ Jedinstvo u Tuzima imaće adekvatne uslove za školovanje

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Rekonstrukcija objekta Osnovne škole (OŠ) „Jedinstvo" u Skoraću u Tuzima bila je neophodna, kako bi učenici konačno imali adekvatne uslove za školovanje, rekla je ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović.

Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI), Jakšić Stojanović i predsjednik Opštine Tuzi Lindon Đelaj, obišli su OŠ „Jedinstvo“ gdje je u toku rekonstrukcija objekta koja podrazumijeva uređenje fasade, školskih prostorija, kao i prostora oko škole.

Navodi se da se rekonstrukcija realizuje na osnovu Memoranduma o saradnji, na osnovu kojeg su MPNI, Opština Tuzi i Mjesna zajednica uložili novac kako bi unaprijedili uslove u toj obrazovno-vaspitnoj instituciji.

„Radovi će biti završeni do početka školske godine“, kaže se u saopštenju.

Jakšić Stojanović je istakla da je OŠ "Jedinstvo" bilo u jako lošem stanju i da je pomenuto ulaganje bilo neophodno kako bi učenici te škole konačno imali adekvatne uslove za školovanje.

Ona je naglasila da imaju izuzetnu saradnju sa Opštinom Tuzi i Mjesnom zajednicom, navodeći da je veliki doprinos u realizaciji projekta dala dijaspora.

„To predstavlja dobar primjer kako zajednički, u veoma kratkom roku, možemo uraditi jako mnogo na unapređenju kvaliteta obrazovne infrastrukture koja predstavlja nužan preduslov i za unapređenje kvaliteta obrazovnog sistema na svim nivoima”, zaključila je Jakšić Stojanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR