22 °

max 24 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

20° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mugoša: Svi smo za izgradnju zdravstvenih objekata u Podgorici, ali se preskače nekoliko ključnih pitanja

Društvo

Comments 2

Mugoša: Svi smo za izgradnju zdravstvenih objekata u Podgorici, ali se preskače nekoliko ključnih pitanja

Autor: Antena M

  • Viber

Predstavnik Evropskog saveza i šef poslaničkog kluba Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša komentarisao je danas informaciju da je Uprava za kapitalne projekte, na inicijativu Ministarstva zdravlja, raspisala tender za izradu Glavnog projekta za Dom zdravlja u City kvartu.

“I treba graditi zdravstvene objekte u Glavnom gradu i za to smo svi… naravno, ne bih sad o dinamici realizacije faza projekta (određivanje parcele i rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, idejni, glavni projekat i dr.) i tajmingu objave ovakvih i sličnih vijesti… Biće toga još do 29. septembr”, napisao je Mugoša na mreži X.

Kako kaže, “u cijeloj toj priči (ne)namjerno se preskače ključno pitanje – ko će da radi u tim zdravstvenim objektima, da li će u istima biti dovoljno ljekova i medicinske opreme u svakom trenutku i sl”.

“Vidimo kakva nam je situacija npr. sa deficitom ginekologa u domovima zdravlja, odlivom ljekara u privatni sektor… I još jedna stvar… Neophodno je otvarati ambulante u prigradskim i seoskim područjima, jer i građani koji tamo žive treba da imaju neophodnu zdravstvenu njegu i zaštitu”, zaključio je Mugoša.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Dado

Dps se pokazao. Zakljucat bravu i bacit kljuc.

Projekat star 4 godine!?

Novac za ovo je EU odvojila jos prije 4 godine....pitati JBBo đe su pare? Pa je Jokic ..isti najavljivao..dovodio arhitekte..crtalo se ko ce đe...sou...pa opet đe su pare?..evo i šimun i ekipa..isto...pi! A , ko ce da radi?naci ce oni i uvozne....pi!