16 °

max 19 ° / min 16 °

Utorak

24.09.

19° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

22° / 15°

Ponedjeljak

30.09.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministarstvo ekologije osudilo verbalni napad na službenike NP "Prokletije"

Društvo

Comments 0

Ministarstvo ekologije osudilo verbalni napad na službenike NP "Prokletije"

Autor: Antena M

  • Viber

 Ministarstvo ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, najoštrije  je osudilo verbalni napad na nadzornike Službe zaštite Nacionalnog parka Prokletije, koji su obavljali svoje dužnosti u mjestu Bor Koljenovića.

 "Ovakvi incidenti predstavljaju direktan udar na bezbjednost naših zaposlenih i ometaju napore da se očuva i zaštite prirodna bogatstva naše zemlje. Upoznati smo s tim da je ovaj slučaj prijavljen nadležnim organima i vjerujemo da će policija brzo reagovati, kako bi počinioci bili identifikovani i adekvatno procesuirani", navode u saopštenju.

Iz Ministarstva dodaju da njihovi nadzornici posvećeno rade na očuvanju prirodnog i kulturnog nasljeđa Crne Gore, često u teškim uslovima, da suočeni s brojnim izazovima, te da  njihov posao nije samo zakonska obaveza, već i moralna dužnost prema budućim generacijama.

 "Ministarstvo ekologije neće tolerisati bilo kakav oblik nasilja ili ugrožavanja bezbjednosti naših radnika i u saradnji s nadležnim organima preduzećemo sve potrebne korake kako bismo osigurali da počinioci ovog incidenta budu identifikovani i procesuirani u skladu sa zakonom. Očuvanje prirode je zajednička odgovornost svih nas, a poštovanje onih koji rade na njenoj zaštiti je od suštinskog značaja za ostvarenje tog cilja", poručuju u saopštenju.

 

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR