25 °

max 25 ° / min 17 °

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

19° / 10°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Biće postavljena signalizacija na putu od Kolašina prema Jezerinama zarad bezbjednosti

Društvo

Comments 0

Biće postavljena signalizacija na putu od Kolašina prema Jezerinama zarad bezbjednosti

Autor: Antena M

  • Viber

U narednih mjesec biće postavljena horizontalna i vertikalna signalizacija na putu od Kolašina prema Jezerima, a policija će nastaviti sa pojačanim aktivnostima koje se tiču kontrola i sankcionisanja prolaska teretnih vozila u cilju bezbjednijeg odvijanja saobraćaja na ovoj dionici.

To je dogovoreno na zajedničkom sastanku direktora Uprave za saobraćaj Radomira Vuksanovića, načelnika odjeljenja bezbjednosti Kolašin Zorana Braunovića, predsjednika i potpredsjednika Opštine Kolašin Petka Bakića i Vasilija Ivanovića sa predstavnicima mještana kolašinskih naselja koji su prethodnog vikenda blokirali saobraćaj na putu koji vodi od Kolašina preko Lubnica do Berana.

Na sastanku je istaknuto da visoka frenkvencija saobraćaja, posebno sada tokom sezone, neprilagođena brzina kretanja i prolazak teretnih vozila predstavljaju opasnost za stanovnike kolašinskih naselja kroz koje prolazi ova saobraćajnica, te je ovo samo prvi korak ka rješavanju izazova nastalih zbog pojačanog inteziteta saobraćaja nakon otvaranja tunela Klisura.

Takođe, naglašeno je da je u toku izrada tehničke dokumentacije za rekonstrukciju od Kolašina do Jezerina, te da će navedeni projekat biti uvršten Budžet za 2025. godinu.

Na sastanku, mještani su istakli da vjeruju da će se na ovaj način podići nivo bezbjenost saobraćaja na ovoj dionici, te da će obustaviti proteste.

Iz Uprave za saobraćaj podsjećaju da je put Jezerine-Lubnice otvoren samo za putnički saobraćaj i da je zabranjen prolazak teretnim vozilima, kao i vozilima koja prevoze opasne materije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR