23 °

max 25 ° / min 16 °

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

21° / 14°

Subota

14.09.

16° / 13°

Nedjelja

15.09.

18° / 11°

Ponedjeljak

16.09.

19° / 11°

Utorak

17.09.

16° / 14°

Srijeda

18.09.

18° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dječak pisao ministarki da odgodi početak školske godine, pogledajte njen odgovor

Društvo

Comments 4

Dječak pisao ministarki da odgodi početak školske godine, pogledajte njen odgovor

Autor: Antena M

  • Viber

Dječak sa Cetinja napisao je pismo ministarski prosvjete, nauke i inovacija Anđeli Jakšić - Stojanović u kojem je naveo da bi želio da se produži ljetnji raspust. Kako je objavljeno na instagram nalogu Podgorički vremeplov ministarka mu je odgovorila putem pisma i poslala tortu.

"Puno hvala na pismu koje si nam poslao. Ozbiljno smo razmotrili tvoj prijedlog i potpuno razumijemo tvoju želju da školski raspust traje duže. Međutim, ako produžimo ljetnji raspust, ostaćete uskraćeni za raspust u toku zime i sve one divne trenutke koje snijeg sa sobom donosi. Posebno na Cetinju. Sigurna sam da ste se uželjeli učitelja i drugara i da ćete biti sjajan đak ove godine. Čekamo izvještaj u junu. Do tada, uživajte u torti koju vam šaljemo kako biste sa drugarima proslavili početak školske godine", navela je Jakšić - Stojanović u pismu.

Pogledajte:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Подгорички времеплов (@podgoricki_vremepllov)

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Desa

Kad su skole i drustvo bili bolji salilo se "sto je skola lijepa,lijeci tugu i samocu,steta sto ne radi nocu",narocito prvaci.Sad kasne,ne dolaze,bjeze s casova i u mnogo slucajeva bjeze od besmisla sistema i bezperspektivnosti koje vec uvidjaju.Torta za ministarku i vladu- Stanlijeva i Olijeva

Lubarda

Bolje da je ucenik pisao ministarki da okrece sve skole na Cetinju i urede prilaze. Onda bi mozda radije i isao u skolu a ne ka u amburine. Prijestonica zasluzuje vise,odavno a sad ce tek dobit sipak. Ova pisma i ucenika i odgovor,ipak malo izgleda namjesteno,uz izvinjenje za cizinizam.

Demagoškinja

@cefalo Zaista je trebao kefalo da smisli ovo!