16 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 15°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 14°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Memorandumima unaprijediti saradnju u oblasti sprečavanja krivičnih djela i terorizma

Društvo

Comments 0

Memorandumima unaprijediti saradnju u oblasti sprečavanja krivičnih djela i terorizma

Autor: Antena M

  • Viber

Kroz memorandume biće unaprijeđena saradnja u oblasti suzbijanja i sprečavanja izvršenja teških krivičnih djela i terorizma, zaključak je današnjeg susreta delegacije Uprave policije (UP) sa  predstavnicima FBI kancelarije u Beogradu.

Direktor Uprave policije (UP) Zoran Brđanin i glavni policijski inspektor koji je kao ekspert angažovan na projektima unapređenja rada policije Dragan Krivokapić, sastali su se sa predstavnicima FBI kancelarije u Beogradu, pravnim atašeom Kenetom Brajanom, asistentom pravnog atašea Brantom Gejdžom i Srđanom Mokanom.

“Brđanin i predstavnici FBI-a održali su sastanak u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i tom prilikom su izvršena završna usaglašavanja nacrta memoranduma koji će biti potpisani u narednom periodu. Kroz pomenute memorandume biće unaprijeđena saradnja Uprave policije Crne Gore i FBI-a u oblasti suzbijanja i sprečavanja izvršenja teških krivičnih djela i terorizma”, navedeno je u saopštenju Uprave policije, koje je dostavljeno medijima nakon održanog sastanka.

Osim toga, u navodi se da je na sastanku potvrđena dosadašnja dobra saradnja između partnerskih službi i iskazana spremnost za dalje jačanje saradnje u pružanju međusobne pomoći iz djekruga rada ovih službi, kao odgovor na prijetnje organizovanog kriminala i terorizma.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR