15 °

max 21 ° / min 15 °

Petak

25.10.

21° / 15°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 14°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 13°

Četvrtak

31.10.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
IJZ: Ograničiti boravak nevakcinisane djece u školama i vrtićima

Društvo

Comments 1

IJZ: Ograničiti boravak nevakcinisane djece u školama i vrtićima

Autor: Antena M

  • Viber

Institut za javno zdravlje predložio je Ministarstvu zdravlja da izmijeni zakon kako bi se nevakcinisanoj djeci ograničio boravak u školama i vrtićima, ili da uvedu privremene mjere u opštinama gdje je prijavljena epidemija malih boginja, pišu Vijesti.

U Institutu očekuju da će Ministarstvo uvažiti sugestije i preduzeti hitne mjere kako bi se smanjio rizik od velike epidemije malih boginja, koja je već proglašena u Budvi i Podgorici.

Iz Instituta su za Vijesti ocijenili da se obuhvat vakcinisane djece ne može značajno i brzo popraviti bez izmjene zakona kojim bi se ograničio boravak djece u školama i vrtićima.

Oni su objasnili da se do izmjene zakona, mogu donositi posebne naredbe kojima se uvode privremene mjere u opštinama gdje je proglašena epidemija.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Niksa

Ugasiti internet u drzavu, samo TV da se gleda. Svaka nepismena budala ima pravo da pise sta hoce, da se lijeci sam i obrazuje na internetu. Da ostavlja savjete njemu slicnima i izmislja vile i azdaje. E to nas je dovelo da imamo ovakav sistem i pametnjakovice, dje je doktor nesretni samo sredstvo.