14 °

max 20 ° / min 9 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

19° / 17°

Subota

05.10.

21° / 15°

Nedjelja

06.10.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Božović čestitao đacima početak školske godine: Vaše zdravo djetinjstvo je naš prioritet

Društvo

Comments 3

Božović čestitao đacima početak školske godine: Vaše zdravo djetinjstvo je naš prioritet

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Socijalističke narodne partije u Skupštini Bogdan Božović čestitao je početak školske godine svim đacima u Crnoj Gori i polazak u školu našim prvacima.

"Dragi đaci, dobrodošli nazad u školske klupe. Sa novom školskom godinom pred vama, otvaraju se nova poglavlja učenja, prijateljstva i rasta. Neka vam svaki dan donese nova saznanja, radost učenja i mnogo uspjeha. Vjerujte u sebe, trudite se i svaki korak ka cilju učiniće vas jačim i mudrijim", kazao je Božović.

On je podsjetio da je jedan od glavnih ciljeva te partije besplatna užina za sve osnovce na, za početak, teritoriji Glavnog grada.

Božović ističe da mu nijesu promakli pokušaji nekih partija koji u izbornoj trci zaboravljaju prioritete, a to su djeca, pa pokušavaju da, kako kaže, svojataju ideje SNP-a, kao što je i ova o besplatnoj užini.

"Neuspješni su to potezi. Jer u ovoj misiji im nijesu vazni građani i jednakost među djecom već sakupljanje političkih poena. SNP će se i dalje boriti za socijalnu jednakost i opstanak porodice kao primarne ćelije svakog društva. Zato, srećan početak školske godine želim i djeci i njihovim roditeljima. Vaše zdravo djetinjstvo je naš prioritet", poručio je Božović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Krsto

E sad je jasno zasto cetinjski djaci ne pocinju s drugima,oni jasno nisu prioritet za snp i srbcompany no ih treba sputavati da jos manji sansi imaju.Ne brinite,divlje cvjece je najotpornije.

Đak prvak

Aooooo....ovoga jada, bilo nije...čuš, poslanika, čestita polazak u školu ..Još si im pjesmicu sa sve, Jokom, trebao izrecitovati! I ujutru poći da ih sve cjelivaš! Dajte ljudi, uozbiljite se...