12 °

max 19 ° / min 9 °

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministarstvo odbrane: Nijesmo donijeli rješenje o prestanku službe generalu Lazareviću

Izvor: Arhiva

Društvo

Comments 4

Ministarstvo odbrane: Nijesmo donijeli rješenje o prestanku službe generalu Lazareviću

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom teksta koji je objavljen na portalu Pobjede, pod naslovom ''Lazareviću uručeno rješenje o prestanku vojne službe'', saopštenjem za javnost oglasio se Biro za odnose s javnošću Ministarstva odbrane. Kako navode,  u  cilju objektivnog informisanja javnosti, dužni su još jednom da pojasne sljedeće:

Ministar odbrane, Dragan Krapović, nije donio nikakvo rješenje o prestanku službe brigadnom generalu Zoranu Lazareviću, te pisanje da će isti biti dostavljen fondu PIO nije tačno.

Plasiranje poluprovjerenih informacija od strane pojedinih medija može doprinijeti samo zbunjivanju javnosti i senzacionalizmu, što svakako vjerujemo da nije nikome u interesu.

Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore do sada je kroz odličnu saradnju sa medijima blagovremeno informisala javnost o svim aktivnostima iz domena odbrane. Objavljivanjem neprovjerenih informacija zbunjujemo javnost, a interes mogu imati samo oni koji lično i politički žele uticati na cijeli navedeni slučaj, zaključuju u saopštenju Biro za odnose s javnošću Ministarstva odbrane. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Seljanovac

Kako bezlicna partija... bez plana, cilja, folusa, morala, obraza...

Libero

Krapo mozes da vodis samo sedmi bataljon

Nikac od Rovinja

Nevjerovatni Krapovic!!! Koristi Pobjedinu nepreciznost u formulaciji da bi pokusao da demantuje Antenu M koja je sve hirurski precizno objasnila. Ministar je obavijestio generala Lazarevica da mu 4. septembra prestaje služba. Nije mu dao rjesenje o prestanku sluzbe i penzionisanju. Sprdnja kskav jeftini manipulant.