12 °

max 19 ° / min 9 °

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Direktor Uprave policije sastao se sa predstavnicima FBI-a

Izvor: Uprava policije

Društvo

Comments 0

Direktor Uprave policije sastao se sa predstavnicima FBI-a

Autor: Antena M

  • Viber

Direktor Uprave policije, Zoran Brđanin, sastao se danas sa predstavnicima FBI kancelarije u Beogradu- pravnim atašeom Kenetom Brajanom, asistentom pravnog atašea Brantom Gejdžom, program analitičarkom Arjom Hadi i Srđanom Mokanom, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon nedavnog susreta u Beogradu, kada je usaglašen nacrt memoranduma čije se potpisivanje očekuje u narednom periodu, Brđanin je na današnjem sastanku informisao sagovornike da Uprava policije intenzivno radi na finalnim internim koracima kako bi što skorije počela dalja procedura neophodna za potpisivanje ova dva dokumenta. Oni će značajno ojačati saradnju u oblasti suzbijanja i sprečavanja izvršenja teških krivičnih djela i terorizma, navodi se u saopštenju.

Brđanin je dodatno zahvalio na sjajnoj saradnji koja se ogleda, kako na operativnom nivou, tako i kroz kontinuirano pružanje ekspertske podrške FBI kolega, kao I kroz podršku unapređenju vještina i znanja policijskih službenika.

U tom kontekstu, pravni ataše Kenet Brajan je izrazio zadovoljstvo što će još jedan policijskih službenik uskoro završiti svoje usavršavanje na prestižnoj FBI Nacionalnoj akademiji, te informisao o izmjeni modaliteta selekcije kandidata po državama.

Brajan je dodatno istakao spremnost FBI kancelarije da i u narednom periodu nastavi pružanje podrške Upravi policije u unapređenju kapaciteta i dostizanju najviših standarda u borbi protiv kriminala, zaključuju iz Uprave policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR