10 °

max 21 ° / min 10 °

Srijeda

02.10.

21° / 10°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 18°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Huter: U Crnoj Gori se ipak dijelimo samo na ljude i neljude; Vuković: Pogledajte  kako izgleda fašizam u najčistijoj formi

Izvor: Twiter

Društvo

Comments 1

Huter: U Crnoj Gori se ipak dijelimo samo na ljude i neljude; Vuković: Pogledajte kako izgleda fašizam u najčistijoj formi

Autor: Antena M

  • Viber

Na tekst objavljen na portalu Borba, pod naslovom " Koncert za Nermina - Islamizacija Podgorice", reagovali su večeras poslanici DPS-a Ivan Vuković i Oskar Huter. 

U pomenutom tekstu, između ostalog, piše: "Nermin je ipak Nermin, pa i neka je DPS-ovac hiljadu puta, ali ipak on pripada religioznoj i nacionalnojh manjini i teško može da pod svoje skute objedini ono što je Podgorica bila, a i danas je. Ipak, ovaj grad je naselje pravoslavnih stanovnika i njihova tradicija, posebno pjesme, je i ova koja se večeras raspojasala ispod Sat-kule i koja je bila upućena jednom Nerminu i njegovoj stranci."

Napominjemo, tekst večeras nije bio dostupan na internetu.

"U Crnoj Gori se ipak dijelimo samo na ljude i neljude. Ovakav fasizam ne može napisati sem pripadnik ove druge kategorije.

Baš zato podrška za Nermina, za čovjeka i prijatelja. Za bolju i ljepšu Podgoricu, za evropsku Crnu Goru", naveo je na mreži X Oskar Huter. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Liješta

Živković od Svetosavlja?!! Ko bi rekao…?