11 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

02.10.

21° / 11°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 18°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danas veliki građanski skup na Lovćenu - "Mi smo spremni"

Društvo

Comments 5
Ujedno i poziv na okup povodom treće godišnjice od čuvenih protesta na Belvederu

Danas veliki građanski skup na Lovćenu - "Mi smo spremni"

Autor: Antena M

  • Viber

Građanski skup "Mi smo spremni- 05.09. svi na Lovćen" biće održan u 18 sati na Lovćenu.

Na Kružnom toku, na ulazu u Cetinje, krajem avgusta postavljen je transparent:

"Lovćen nam je oltar sveti - Mi smo spremni!"

"Povodom saznanja i najava izvođenja radova na kapeli i postavljanja krstova na području Lovćena, slobodni crnogorski građani poručuju: Mi smo spremni! Vidimo se 5. septembra na Lovćenu", poručili su tada organizatori. 

Posrijedi je, očigledno, reakcija građana Prijestonice na nedavne informacije o tajnom pripremanju limenke po nacrtu kapele Aleksandra Karađorđevića i njenom navodnom helikopterskom spuštanju na Lovćen, a sve u organizaciji Crkve Srbije.

Tim povodom ranije je reagovao i gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković, porukom da Cetinjani neće dozvoliti realizaciju takve ideje. 

Transparent je ujedno i poziv na okup povodom treće godišnjice od čuvenih protesta na Belvederu, zbog nasilnog dopremanja Joanikija Mićovića u Cetinjski manastir, nakon njegovog izbora u Beogradu za mitropolita crnogorsko-primorskog. 

Organizatori skupa pozvali su na dostojanstveno okupljanje i zamolili sve koji dođu da prate instrukcije redara u vezi sa parkingom. 

"Na skupu nema prvaka, nema partijskih obilježja niti ikakvih podjela. Na skupu neće biti slavlja, muzike ni govora jer smo sve već ispričali evo četiri godine. Radi bezbjednosti svih, centralno okupljanje je danas na Platou u 18 sati odakle će se poslati poruka. Crna Gora i Lovćen iznad svih i svega. Da je vječna", rekli su ranije Portalu Analitika organizatori skupa. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

lena

@d vujicic postovani gospidine Vujicic, pravo u srz problema, ali nidje niko, svi junaci mukom ponikuse. Gdje su pizivi suverenista, gdje su straze za 24 sata 365 dana u godini na Lovcenu? Nepomeni dobro to znaju, prate, spijuni na svakom koraku, ruski sistem. Da ako se jave i organizuju,

Orlov krš

@Cetinje Kao što vidite suverenističke partije snom mrtvijem spavaju,domet im je da se sa litijašima,lažovima i prevarantima prepucavaju preko portala i društvenih mreža!

Cetinje

ZASTO SUVERENISTICKE PARTIJE NE POZOVU CLANSTVO NA SKUP???? KUR***U SE??? SRAMOTA IH???? NE SMIJU OD NEKOGA????? TEMELJNI UGOVOR......PARTIJE CUTE,ABAZ ZAVRSI POSAO..... A,ONDA 30000 SETA PO PODGORICI " IMA NAS" MANDA,ABAZ,SPAJIC.....ZAVRSAVAJU POSAO ,ALI CEMI IH RASTURITI SAOPSTENJIMA NA PORTALIMA