10 °

max 21 ° / min 10 °

Srijeda

02.10.

21° / 10°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

18° / 18°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ćulafić: Potencijal za dalje unapređenje saradnje sa EBRD-om

Izvor: MERS

Društvo

Comments 0

Ćulafić: Potencijal za dalje unapređenje saradnje sa EBRD-om

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Damjan Ćulafić, sastao se sa delegacijom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), u čijem su sastavu bili šef Kancelarije EBRD-a za Crnu Goru, Remon Zakarija, i glavni bankar, Radoslav Ralević, piše u saopštenju Ministarstva ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera.

Kako navode tokom sastanka razgovarano je o infrastrukturnim projektima, uključujući unapređenje vodosnabdijevanja na crnogorskom primorju, važnosti podrške lokalnim samoupravama u sprovođenju održivih razvojnih inicijativa, kao i o izgradnji regionalnih centara za upravljanje otpadom.

Ćulafić je pohvalio dosadašnju saradnju sa EBRD-om, istakavši da postoji veliki potencijal za njeno dalje unapređenje.

"Dosadašnja saradnja sa EBRD-om je bila izuzetno uspješna, a uvjeren sam da postoji značajan potencijal za njeno dalje unapređenje, naročito u oblasti ekoloških projekata koji moraju biti naš prioritet”, ocijenio je Ćulafić. 

Zakarija je rekao da Crna Gora, u okviru procesa evropskih integracija, ima značajnu priliku koju treba maksimalno iskoristiti  i izrazio optimizam povodom rada crnogorske Vlade.

"EBRD će nastaviti da bude pouzdan partner u sprovođenju zajedničkih projekata i ostajemo otvoreni za sve vaše ideje koje smatrate važnim i ostvarivim", zaključio je Zakarija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR