14 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

03.10.

18° / 14°

Petak

04.10.

18° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Nedjelja

06.10.

16° / 12°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 11°

Utorak

08.10.

19° / 12°

Srijeda

09.10.

16° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija zabranila blokadu saobraćaja, radnici „Košute“ nastavili protest

Izvor: RTV Cetinje

Društvo

Comments 2

Policija zabranila blokadu saobraćaja, radnici „Košute“ nastavili protest

Izvor: RTV Cetinje

Autor: Antena M

  • Viber

Policija je na Cetinju zabranila planiranu blokadu saobraćaja tokom protesta bivših radnika IMO „Košuta“, no i pored toga, trojica radnika odlučila su da na sopstvenu odgovornost zaustave saobraćaj u naselju Kruševo ždrijelo do 11:30 sati, prevosi RTV Cetinje.

Ova odluka radnika uslijedila je nakon sastanka sa načelnikom cetinjske policije, Miljanom Ćirovićem.

Kako je izjavio Dragan Martinović, jedan od prisutnih na sastanku, načelnik je jasno stavio do znanja da je blokada zabranjena, ali nije dostavljen zvaničan dokument koji bi ovu zabranu potvrdio.

„Načelnik nas je primio na sastanak i saopštio nam da stoji pri stavu da je današnja blokada saobraćaja zabranjena. Međutim, nije nam dat nikakav dokument, odnosno Rješenje, kojim se ona i zabranjuje. Odlučili smo da tri radnika, na svoju odgovornost, danas blokiraju saobraćaj. Rečeno nam je da će policija protiv njih podnijeti prijave“, rekao je Martinović.

On je dodao da su sve prethodne blokade saobraćaja bile najavljene u skladu sa procedurama. Policija je omogućila demonsztrantima da se okupe pored magistralnog puta Cetinje – Budva u području Kruševo ždrijelo, ali nijesu mogli blokirati saobraćaj u toj oblasti.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Zabranjen je protest i borba za goli ekonomski opstanak, ali su zato podržani i obezbijeđeni od strane policije, protesti koji blokiraju granične prelaze, uznemiravaju manjinsko stanovništvo, liše ekipe koja je u Vladi, i iz CG prijete susjednoj državi da će sa vojskom biti napadnuta! I niko ni riječi: muk Preśednika države, Vlade, Skupštine, iskreno, nijesam ni očekivao! To su njegovi ljudi! Bravo "vlasti" tužna!

Sara

Evo vidite: policija zabranila blokadu na Cetinju uz vidnu crnog. zastavu. Koga ovi ljudi ugrožavaju. A oni sa srpskom zastavom za Kosovo koji blokiraju saobraćaj na medjunarodnom graničnom prelazu, njima je sve dozvoljeno. Policija ćuti. Sve po četničko.